Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: «Παραπονιόταν έναν χρόνο ότι πονάει» λέει η μητέρα της – Τι ισχυρίζεται ο σύντροφός της

0
1095

«Ανησυχώ για το παιδί τώρα που είναι στον γιατρό, φοβάμαι, μακάρι να είναι όλα καλά, κατηγόρησαν κι εμένα, όλα είναι ψέματα» – «Εγώ δεν πρόκειται να ακουμπήσω κανένα παιδί, κι αν δω να πειράζει κάποιος μεγάλος ένα παιδάκι, θα γίνει χαμός…» λέει ο σύντροφος της μητέρας του κοριτσιού

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η Ρόδος έπειτα από την αποκάλυψη της υπόθεσης με το οκτάχρονο κορίτσι με νοητική στέρηση το οποίο φέρεται να έχει πέσει θύμα βιασμού. Οι τελευταίες πληροφορίες, με βάση όσα λέει η μητέρα της, αναφέρουν ότι το κοριτσάκι διαμαρτυρόταν εδώ και ένα χρόνο, λέγοντας ότι πονάει.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Από την άλλη, ο σύντροφος της μητέρας του κοριτσιού αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή. Στο πλευρό του βρίσκεται η μητέρα. Η ίδια, μιλώντας στο Star, τόνισε πως το κοριτσάκι έκανε παράπονα εδώ και έναν χρόνο, λέγοντας ότι πονάει.

ΒΙΝΤΕΟ:

«Νόμιζα στην αρχή ότι ήταν της φαντασίας της… στην τελική δεν ήταν αυτό, ήταν κάτι άλλο» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Πιστεύω ότι, όποιος το έκανε, το έκανε γιατί δυσκολεύεται να εκφραστεί και είναι πολύ κλειστό παιδί. Θέλω να λάμψει η αλήθεια, να ξαναπάρω στα χέρια το παιδί μου και να βρεθεί ο ένοχος και να τιμωρηθεί», πρόσθεσε υποστηρίζοντας ότι ο σύντροφός της είναι αθώος.

Από την πλευρά του ο άνδρας επισήμανε ότι έμαθε για ότι συνέβη στο κοριτσάκι πριν από μία εβδομάδα και άρχισε να ανησυχεί. «Ανησυχώ για το παιδί τώρα που είναι στον γιατρό, φοβάμαι, μακάρι να είναι όλα καλά. Κατηγόρησαν κι εμένα. Όλα είναι ψέματα. Εγώ δεν πρόκειται να ακουμπήσω κανένα παιδί. Κι αν δω να πειράζει κάποιος μεγάλος ένα παιδάκι, θα γίνει χαμός…», είπε. Ακόμη ανέφερε πως έχει ήδη καταθέσει στην ΕΛ.ΑΣ

Σημειώνεται πως η επιμέλεια του κοριτσιού έχει αφαιρεθεί από την μητέρα και το κοριτσάκι φιλοξενείται σε δομή όπου παρακολουθείται από ψυχολόγους. Υπενθυμίζεται πως ο ιατροδικαστής απεφάνθη ότι τόσο στο σώμα, όσο και στα απόκρυφα σημεία της μικρής υπάρχουν ενδείξεις κακοποίησης, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί ο τρόπος που προκλήθηκαν.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ