Συνάντηση της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Δωδεκανήσου με φορείς της Θρησκευτικής, Πολιτικής, και Φυσικής Ηγεσίας Νοτίου Αιγαίου (fotos)

2
836

Ολοκληρώθηκε το διήμερο επισκέψεων του Προεδρείου της «Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Δωδεκανήσου» απαρτιζόμενο από τον Πρόεδρο Παπαβασιλείου Κωνσταντίνο & τον Οργανωτικό Γραμματέα Ρώτα Ιωάννη στα νησιά Ρόδο & Σύμη!

Τα μέλη του Δ.Σ. είχαν την ευχέρεια να συναντηθούν στην Ρόδο με τον Διευθυντή της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου Α/Δ ΚΑΛΗΩΡΑΚΗ Μιχαήλ, όσο και με τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη αρμόδιο για θέματα πολιτικής προστασίας κ.Χρήστο Ευστρατίου & τους ευχαριστούμε για την στήριξη τους στον αδιάκοπο αγώνα των Συνοριακών Φυλάκων.

Την δεύτερη ημέρα τα μέλη του Δ.Σ. επισκέφτηκαν την πανέμορφη Σύμη, όπου έλαβαν τις πατρικές ευχές του Κωακής καταγωγής Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύμης, Τήλου, Χάλκης & Καστελλορίζου κ.Χρυσοστόμου Β’. Έπειτα, συναντήθηκαν με τους Συναδέλφους Συνοριακούς Φύλακες που υπηρετούν στο Α.Τ. Σύμης όπου αντάλλαξαν απόψεις & συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Διοικήτρια του οικείου Α.Τ. Υπ/Β’ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ Ιωάννα για θέματα που αφορούν τους Συνοριακούς Φύλακες!

bordernews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ….. όπως παλιά τριάντα χρόνια πίσω ερήμωσε το σπίτι . Κάποιοι είχαν στόχο αυτό και το πέτυχαν , στείλε μας παπά μόνιμο από εκεί που είσαι Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΎΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΉΘΑ . Βοήθεια και από τον άγιο Χρυσόστομο στο βαπτιστήριο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.