Έπαρχος Κω με Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

10
961

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Στην Κω βρέθηκαν σήμερα, όπου και τους υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Έπαρχος Κω-Νισύρου κ. Ιωάννης Καμπανής, η Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη συνοδευόμενη από την Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κω. Παρών στην συνάντηση ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή τομέα κος Φιλήμονας Ζαννετίδης.

 

Ο Έπαρχος έθεσε επιτακτικά την αναγκαιότητα στελέχωσης και αναβάθμισης  του Νοσοκομείου της Κω, διότι όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «δεν συμβαδίζει ο 4ος τουριστικός προορισμός της χώρας  χωρίς στελεχωμένο, εξοπλισμένο και εκσυγχρονισμένο Νοσοκαμείο».

Επίσης, σημαντικό θέμα συζήτησης ήταν «οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού» (ιαματικός, ιατρικός και αγροτουρισμός), μορφές εύκολα εφαρμόσιμες, με τις οποίες μπορούμε να επιδιώξουμε ευρύτερους στόχους στην απασχόληση και στην οικονομική μεγέθυνση του νησιού μας.

Τέλος αναφέρθηκε στο μείζον θέμα δημιουργίας τουριστικής σχολής.

 

 

Γραφείο Τύπου

βίντεο:KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τακτοποιησε ολα τα θεματα στο υπουργειο Παιδειας..
    και ειπε να βαλει και μια ταξη στον τουρισμο της χωρας….
    χαχαχαχαχααχ
    δωστε σανο στα γαλαζια γιδια….μπρρρρρρ σα περα!!!!!χαχαχαχαχ
    Υ.Γ.για τον ελαφρυ με τα 0%…ουδεν σχολιον….
    θελει τουρισμο με τα χαλια του επαρχιακου ας πουμε…..καταντια!!!!

    • Πωπω….τι καψιμο ειναι αυτο ρε φιλε….ακομα να το παρεις αποφαση οτι τον ΕΠΑΡΧΟ ΚΩ ΝΙΣΥΡΟΥ τον εκλεξανε οι Κωοι με τις περισσοτερες ψηφους; Αλλα σιγα που εσυ θα σεβαστεις τις δημοκρατικες διαδικασιες… εσυ κατεβασμενα παντελονια θες και κωτσο βασιλια… Χαβαλεεεεεεεε

      • Ευτυχως σοβαρε….
        που γνωριζομαστε ολοι σε τουτο το νησι….
        ουδεν κρυπτον……
        και οποιος καταλαβε-καταλαβε…

  2. Γιατί ο Καμπανής δεν ανέφερε την αναγκαιότητα δημιουργίας μονάδας ΜΕΘ ;;
    Κατά τ άλλα ανέφερε την αναβάθμιση του Νοσ/μείου , έτσι γενικά και αόριστα, έτσι για να πεί κάτι και να δικαιολογήσει την ιδιότητα του.
    Αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε….

  3. Άσε ρε φίλεεεε φάε το σανό που σε ταίζουν οι συνιστώσες….και άσε το νοσοκομείο το έχουν αναλάβει οι κυβερνητικοί βουλευτές….Κοιτάξτε αλλού αν ψάχνετε για τίποτα…Άιντε εκατό χρόνια πίσω από τα βόδια…

  4. Ευτυχώς που όλοι γνωριζόμαστε ακριβώς…..και όλοι ξέρουμε ότι μόνο ο μέγας, τρισμέγιστος, ανυπέρθετος πρώην Δήμαρχος έκαμε έργο σε τούτο το νησάκι, κανένας άλλος δεν πρόκαμε ούτε θα προκάμει όπως έλεγε και ο Φλωράκης, ούτε Έπαρχος ούτε Δήμαρχος. Άντε και καλά κρασά!

  5. Για τα χάλια του νοσοκομείου φταις και εσύ απλέ πολίτη της Κω, με τις επιλογές σου τόσα χρόνια. Συνέχισε να στηρίζεις το φιλαράκι σου βολευτή από την Ρόδο και μια χαρά θα είσαι….κανένα πρόβλημα. Δες τον εαυτό σου το πρωί στον καθρέφτη μήπως θέλεις διαφορετικό χτένισμα ή αλλαγή το χρώμα σε καραμπογιά…Μπας και νομίσεις ότι άλλαξες μυαλά. Άααα συγνώμη μόλις ξέχασα ότι το επίπεδο σου είναι από Χάρβαρντ και πάνω.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ