Κως: Απόπειρα βιασμού σε νεκροταφείο

0
5478

Για απόπειρα βιασμού σε βάρος μίας κοπέλας, μέρα μεσημέρι στο νεκροταφείο της Κω, κατηγορείται 53χρονος κάτοικος του νησιού.

Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης, μετά από καταγγελία που έκανε η κοπέλα σε βάρος του 53χρονου, ο οποίος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού κατ’ εξακολούθηση.

Η δίκη του επρόκειτο να γίνει προχθές, ωστόσο τελικά αναβλήθηκε και έτσι θα επαναπροσδιοριστεί για να εξεταστεί το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του 53χρονου, όλα φαίνονται να έγιναν περίπου στις 2 το μεσημέρι στις 17 Ιανουαρίου 2019 στο νεκροταφείο της Κω. Εκεί βρισκόταν η γυναίκα, την οποία ο 53χρονος κατηγορείται ότι αφού την αγκάλιασε την έσπρωξε σε χωράφι δίπλα από το κοιμητήριο και εκεί την θώπευσε και την τράβηξε από τα μαλλιά προσπαθώντας να την βιάσει.

Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και ένα τρίτο άτομο εισήλθε στον χώρο και έτσι ο 53χρονος φέρεται ότι αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή.

Ωστόσο μισή ώρα αργότερα και όταν η γυναίκα έφευγε από το νεκροταφείο, ο 53χρονος κατηγορείται ότι την πλησίασε, την τράβηξε από τα χέρια και επιχείρησε να την βάλει στο όχημά του με σκοπό να την εξαναγκάσει σε ανοχή γενετήσιας πράξης. Και πάλι η γυναίκα έβαλε τις φωνές τις οποίες άκουσε τρίτο άτομο και έτσι ο 53χρονος φέρεται ότι αναγκάστηκε να την ελευθερώσει.

Συνήγορος υπεράσπισης στην υπόθεση είναι ο κ. Δημήτρης Ζιώγας.

Πηγή: https://www.rodiaki.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ