Αικατερίνη Σταυροπούλου: Δύο λόγια με πόνο ψυχής για το νοσοκομείο μας | Κύριε Κούλη δεν θέλουμε να φύγεις

21
4693

Δύο λόγια με πόνο ψυχής για το νοσοκομείο μας.

Κατέβηκα την Πέμπτη στο νοσοκομείο για τον ουρολόγο τον κύριο Κούλη έναν εξαίρετο γιατρό και Άνθρωπο και είδα ένα νοσοκομείο έρημο.

Δεν υπήρχε άνθρωπος, διάδρομοι κλειστοί… Ζήτησα να μάθω αν άλλαξε θέση το ουρολογικό και μου είπαν να βγω στην αυλή και να περάσω στο ιατρείο με την ελπίδα ότι θα έβλεπα τον γιατρό.

Δυστυχώς, βρήκα μόνο τον κ. Περικλή τον νοσοκόμο.

Θα ήθελα  να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς  και στους δυο.

Ο κύριος Κούλης έκανε καλά τον γιο μου Αυγουστίνο, παιδί με ειδικές ανάγκες. Με ειδική και ευαίσθητη αντιμετώπιση που δεν έχω ξαναδεί.

Γλίτωσε το παιδί τη διακομιδή στη Ρόδο…  Έγινε εδώ το χειρουργείο και μετά και δεύτερη λιθοτριψία.

Και σας ρωτάω κύριε Βασιλειάδη, διοικητή του Νοσοκομείου  και κύριε Έπαρχε και ιατρέ κ.  Καμπανή, γιατί να φύγει  αυτός ο εξαίρετος ουρολόγος από το νοσοκομείο μας;

Έχει γλιτώσει αντίστοιχα όπως όλοι ξέρουμε πάρα πολλούς ασθενείς από τα ταξίδια και την ταλαιπωρία για άλλα νοσοκομεία.

Επίσης, έφυγε η κυρία Έλενα Τίτκοβα μια εξαιρετική γιατρός και πάνω από όλα άνθρωπος με Α κεφαλαίο. Έφυγε ο κύριος Μαυροειδής για τον οποίο δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τόσα καλά που έχει κάνει.

Παιδίατρος δεν υπάρχει… Εν ολίγοις μόνο η κυρία Φρατζάκη έχει μείνει και αυτήν την έχετε κάνει «μπαλάκι».

Γιατρέ και καλέ  μου Άνθρωπε κύριε Κούλη σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όσα έχεις κάνει για το παιδί μου . Πάντα όταν σε χρειαζόμουν ή στο Ιατρείο ή και μέσω τηλεφώνου πάντα με βοηθούσες καταλαβαίνοντας τι πάει να πει ΑΜΕΑ.

Άραγε όταν έρθει η ώρα κύριε Βασιλειάδη να κάνει ο γιος μου υπέρηχο ποιος θα μου πληρώσει τον ιδιώτη γιατρό;

Μια θερμή παράκληση σε όλους όσους διαβάζουν αυτές τις γραμμές ο κ. Κούλης δεν πρέπει να φύγει από το νοσοκομείο μας. Δεν μπορεί ο κόσμος να τρέχει στους ιδιώτες.

Και πάλι ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Κούλη στον κ. Περικλή τον νοσοκόμο, στον κύριο Μαυροειδή,  την κυρία Έλενα που μας λείπει πολύ, την κυρία Φρατζάκη και όλα τα υπόλοιπα παιδιά γιατρούς, νοσηλευτές και νοσηλεύτριες που όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουν κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Για όλους εσάς που κάθεστε στις καρέκλες να σηκωθείτε, να σηκωθούμε όλοι και να κοιτάξουμε τι μπορούμε να κάνουμε γιατι είναι ντροπή στο νησί του Ιπποκράτη να χει ρημάξει το νοσοκομείο με εκατοντάδες χιλιάδες τουρισμό κάθε καλοκαίρι.

Κύριε Κούλη ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ.

Όσο για τους υπόλοιπους αν έχουν την συνείδηση τους ήσυχη με όλα αυτά και αν μπορούν και κοιμούνται τα βράδια, θα έρθουν και οι εκλογές…

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Σταυροπούλου Αικατερίνη

 

ΥΓ Με την ευκαιρία θα ήθελα -εκφράζοντας και πολλούς συμπολίτες μας- να πω ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άξιο ιατρό του Κέντρου Υγείας Αντιμάχειας κ. Αναστάσιο Μεταξά που παλεύει μόνος του τόσα χρόνια, έχοντας τη συμπαράσταση και την αγάπη όλων μας, για να παραμείνει ανοιχτό το ιατρείο και να εξυπηρετήσει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί. Να είναι πάντα καλά και να συνεχίσει το τόσο σημαντικό έργο του.

 

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχετε δίκιο αλλά που να το βρητε. Το Ιπποκράτειο νοσοκομείο έχει και είχε τους καλύτερους επιστήμονες άριστους γιατρούς .τι έφταιξε και είναι σε αυτό το χάλι; Ποιος ευθύνεται;

    • ολοφανερο ειναι οτι φταιει η κυβερνηση. με αυτη την κυβερνηση, θα διαλυθει το συστημα υγειας, θα διαλυθει η παιδεια. σε λιγο θα κανουν μαθηματα σε σταυλους τα παιδια μας, γιατι μας περνουν για ζωα…

    • Πίσω απο αυτα τα σχόλια να φανταστώ κρύβονται άνθρωποι που παίρνουν ευχαρίστηση γισ την τωρινή κατάσταση. Ξυπνήστε γιατί οτζν έρθει η ώρα που θσ χρειαστείτε βοήθεια δεν θα έχετε γιατρό για γιατρό να σας προσέξει σε αυτό το αίσχος ….εσείς οι ντόπιοι

  2. Δυστυχως μια κλικα ……. διακξνει ολα αυτα που γινονταξ στο νοσοκομειο μας χρκνια τωρα.
    Αραγε εχετε τα κοτσια εσεις του Δ.Σ. να τους δωσετε στην κοινωνια η φοβαστε οπως ολοξ οξ προηγουμενοι………

  3. Πως κατάφερε αυτή η διοίκηση …….. να καταστρέψει ενα ιατρείο που λειτουργούσε άψογα;;
    Πως;; Φέρνουν λέει άλλον ουρολογο. Εμ βέβαια τους χάλαγε το μαγαζί αυτός τους εξυπηρετούσε όλους ο κ. Κουλης με τον. Καρτέρη.
    Φέρτε δικό σας να τα στέλνει στους ιδιώτες
    Σαν δεν ντρέπεστε όλοι εκεί του διοικητικού..

  4. Ας βγει πια ένας που να φοράει παντελόνια να μας πει πια ποιοι φταίνε για την τριτοκοσμική κατάσταση που έχει φτάσει το νοσοκομείο μας … αν και όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε … ντροπή σε αυτούς που καλύπτουν … το κρίμα στον λαιμό τους.

  5. Κ. Σταυροπουλου οι περισσότεροι στεναχωριωμαστε για αυτό που έκανε η διοίκηση στον ιατρό, πως τον πούλησαν σε μια μέρα… Τόσο κρίμα για το νησί μας αυτή η ακραία αντιμετώπιση.

  6. Κυρία μου μην ανησυχείς.Θα μείνουν τα κοροϊδα να καλύπτουν το νοσοκομείο

  7. Το νοσοκομείο μας δεν είχε ποτέ αυτά τα χάλια… Να βρεθούν οι υπεύθυνοι οι οποίοι ξέρουμε όλοι ποιοι είναι.. Οι διοικούντες… Υπάρχει αξιολόγηση για τους διοικούντες;;;;;; αντε…. Να φεύγουν σιγά σιγά……

  8. Το έχουν πει οι κυβερνώντες δεν θέλουν δημόσια υγεία θέλουν μόνο ιδιωτικόυς βρυκόλακες που χρεώνουν 300 ε το κρεβάτι την μέρα χωρίς να δώσουν ούτε ασπιρίνη…αυτοί που κυβερνάνε είναι για ανθρώπους όπως οι ίδιοι..άριστοι πλούσιοι..

  9. Ούτε καν Νοσοκομειο
    Κέντρο Υγείας λεγεται
    Υπολειτουργει !!!αίσχος!
    Ούτε καθίσματα δεν έχει για τους ασθενείς που περιμένουν όρθιοι στους διαδρόμους
    Οσο για το ποιος ευθύνεται…
    Γιατί δεν κάνετε μια αυτοκριτική εσείς οι πολίτες της Κω;
    Εσείς οι τοπικοί άρχοντες μηπως;
    Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και η πολιτεία είναι υπεύθυνη για την ζωή του κάθε πολίτη!
    Ιδιως του Έλληνα πολίτη ….

  10. Κυρία μου πολύ καλά τα λέτε αλλά αντί να κάνετε αγώνα για να μείνει ο ουρολόγος να κάνετε αγώνα να έρθουν πολλοί ουρολόγοι και πολλές ειδικότητες που τώρα δεν τις χρειάζεστε και δεν κάνετε λόγο αλλά εμείς τις χρειαζόμαστε. Μην ξεχνάτε ότι ο νοσοκόμος δεν είναι γιατρός και ότι ο ουρολόγος όταν πάρει άδεια η αρρωστήσει το ουγολογικο περιστατικό δεν έχει περίθαλψη. Να σάς ενημερώσω ήρθε καινούργιος ουρολόγος . Ας κρατήσουμε χαμηλούς τόνους

    • Σκεφτήκατε γιατί φέρανε νέο ουρολογο;;
      Και μην μου πείτε οτι κάποιος έρχεται σε ηλικία τέτοια να δουλέψει στο νησί απο τα Γρεβενά για πρώτη φορά χωρίς να γνωρίζει το νησί.
      Η διοίκηση έχει έννομο συμφέρον, κατάφεραν ένα ιατρείο, ενα ιατρό έναν νοσηλευτη που δούλευαν ρολόι σε όλα, να τα καταστρέψουν. Ε λοιπόν σου λέω ότι μόνο η διοίκηση Βασιλειάδη θα το κατάφερνε αυτό.
      Όπως κατάφερε να είμαστε με εναν παθολόγο, όπως κατάφερε να είμαστε χωρίς ακτινολόγο, χωρίς προσωπικό γενικότερα σε όλους τους τομείς.
      Μόνο ντροπή γιατί δεν είναι νοσοκομείο αυτό. Αυτό καλύτερα να κλείσει

  11. Μόνο αυτή η διοίκηση του νοσοκομείου μπορεί να τα κάνει αυτά. Καλά να πάθουμε πού τους αφήνουμε να τα κάνουν ντροπή τους

  12. Βρε γατάκια ο νέος σας ουρολογος μόλις δει τα χάλια του Νοσοκομείου σας θα φύγει βράδυ… Πάλι θα μείνετε χωρίς χαχα

  13. Τότε θα καταλάβει τις ελλείψεις και εύχομαι να μην είναι αργά για τον καθένα μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ