Αγώνας στήριξης για τον 20χρονο ροδίτη που έχασε το πόδι του μετά από πτώση τζαμαρίας στο σπίτι του

0
209

Ένα νέο παλικάρι, μόλις 20 ετών νοσηλεύεται εδώ και καιρό σε νοσοκομείο των Αθηνών, δίνοντας έτσι σκληρή μάχη για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του.

Στο πλευρό του η μητέρα του Ευγενία Γουμαρά, ο σύλλογος «Νοιάζομαι και Πράττω» αλλά και δεκάδες απλοί πολίτες που βοηθούν όπως και όσο μπορούν, ενισχύοντας οικονομικά και ψυχολογικά την οικογένεια.

Σε ανάρτησή τους, οι εκπρόσωποι του ζαχαροπλαστείου «Μίλτος» στην πόλη της Ρόδου αναφέρουν:
«Αγαπητοί μού φίλοι ελάτε να βοηθήσουμε αυτό το παιδί είναι 20 χρόνων και είναι ο μικρός γιος της Ευγενίας Ευγενία Γουμαρά που εργάζεται στο ζαχαροπλαστειο μας εδώ και 12 χρόνια.

Το παιδί είχε ένα ατύχημα πριν 5 μήνες και έπεσε στο τζάμι του σπιτιού του και τραυματίστηκε στη μηριαία αρτηρία μετά από μεγάλο αγώνα από τους γιατρούς στη Ρόδο κατάφερε να τον κρατήσουν ζωντανό αλλά διασωληνομενο σε κρίσιμη κατάσταση.

Σε αυτή τη φάση με τη βοήθεια του βουλευτή Δωδεκανήσου Γιάννη Παπά, στήθηκε μια αερογέφυρα σωτηρίας και μεταφέρθηκε το παιδί παρά την δύσκολη κατάσταση του με απόλυτη επιτυχία στο Λαϊκό νοσοκομείο όπου και παραμένει.

Δυστυχώς μετά από όλους αυτούς τούς μήνες και τεράστιες προσπάθειες των γιατρών έγινε ακρωτηριασμός γιατί κινδύνευε πλέον η ζωή του. Θέλω να παρακαλέσω θερμά όλους τους φίλους μου να το κοινοποιησουν και σας παραθέτω σχετικό λογαριασμό  για να καταθέσει ο καθένας ότι μπορεί για να βοηθήσουμε το παλικάρι να σταθεί στα πόδια του είναι μόνο 20 χρόνων.

Επίσης όποιος σύλλογος μπορεί να μπει μπροστά διαθέτω το καρότσι με παγωτό να κάνουμε μια εκδήλωση και ένα κουμπάρα να μαζέψουμε χρήματα. Το κόστος για το τεχνητό μέλος είναι πολύ υψηλό αλλά η δύναμη και η αγάπη μας μπορεί να βοηθήσει να μαζευτούν.
Σας ευχαριστώ θερμά όλους».

Σε νέα ανάρτηση του σημειώνεται ότι ευχαριστούν θερμά την Μαίρη Φαρμακίδη και το σύλλογο Ροδίων «Νοιάζομαι και Πραττω» που μπήκε μπροστά για να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε χρήματα για να μπορέσει το παιδί να ξαναπερπατήσει.

Στον ερανικό λογαριασμό του συλλόγου μπορείτε να καταθέτετε την βοήθεια σας με αιτιολογία οπωσδήποτε ΤΕΧΝΗΤΟ ΜΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΑΚΑΣ και σε συνεννόηση με το σύλλογο θα βρείτε από την Τρίτη κουμπαράδες σε διάφορες επιχειρήσεις».

πηγή: rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ