ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ: Ξεκίνησε η διάθεση των T-Shirts του συλλόγου

0
1035

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι ξεκίνησε η διάθεση  των T-Shirts του συλλόγου προς 10 € το ένα καθώς και των λαχνών της πλούσιας λαχειοφόρου αγοράς μας  προς 2 € ο ένας.

Όπως πάντα θα βρείτε το περίπτερό μας στην παραλία της Καρδάμαινας απέναντι από το Λιμεναρχείο. Λειτουργούμε από Δευτέρα έως Σάββατο  από  10.30 πμ. έως 12.30 πμ. και 19.00 μμ. έως 21.00 μμ. .

Όσοι φίλοι μας δεν μπορούν να έρθουν στην Καρδάμαινα ας επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω της σελίδας μας στο Facebook  ώστε να συνεννοηθούμε για την αποστολή των T-Shirts.

 

Με τα έσοδα της περσινής χρονιάς αγοράσαμε 2 σημαντικά μηχανήματα για το μικροβιολογικό εργαστήριο του νοσοκομείου μας :

  • έναν αναλυτή ταυτοποίησης μικροβίων και ελέγχου ευαισθησίας στα αντιβιοτικά Microscan AS 4 του οίκου Beckman Coulter  και

 

  • έναν αυτόματο αναλυτή αιμοκαλλιεργειών BD BACTEX FX40 και UPS  του οίκου  DEXTON DICKINSON & Co (USA)

συνολικής αξίας    36.000 €

Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε ούτε φέτος να πραγματοποιήσουμε τον καθιερωμένο μας ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΖΩΗΣ, αντί αυτού όμως θα περπατήσουμε στις 26.09.2021 ( τελευταία Κυριακή του Σεπτέμβρη) πάλι  ο καθένας μόνος του, με την οικογένειά του ή με την παρέα του τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας.

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς μας, όπως πέρυσι έτσι και φέτος, αργά το απόγευμα στο γραφείο του Συλλόγου στο παλιό Δημοτικό Σχολείο της Καρδάμαινας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την συνεχή και ακούραστη στήριξή σας και περιμένουμε να δούμε τις φωτογραφίες σας με τα φετινά μπλουζάκια.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ