ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Διεξοδική συζήτηση με την Δημοτική αρχή για τη λειτουργία της δημοτικής αγοράς ως εκθετήριο τοπικών προϊόντων»

1
958
Σε θετική κατεύθυνση ο ανοικτός διάλογος του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή τομέα Φιλήμονα Ζαννετίδη με τους αγρότες της Κω.

Διεξοδική συζήτηση με την Δημοτική αρχή για τη λειτουργία της δημοτικής αγοράς.

Στην Κω, θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του υποψηφίου European Young Chef, που θα διεξαχθεί  στην ΑΝΚO της οικογένειας Έψιμου.

 

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα από την Κω  ο Αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης, παρουσία του Επάρχου Κω, Γιάννη Καμπανή και του Αντιπεριφερειάρχη εμπορίου Γιώργου Χαλκιδιού. Ο κ. Ζαννετίδης, είχε σειρά επαφών με φορείς και συλλόγους του πρωτογενή τομέα, με τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά και τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Αβρίθη, για το θέμα της χωροθέτησης μιας σύγχρονης λαϊκής αγοράς που θα δραστηριοποιείται ως εκθετήριο αποκλειστικά τοπικών προϊόντων.

Σε θετική κατεύθυνση κινήθηκε ο ανοικτός διάλογος του αντιπεριφερειάρχη με τους παραγωγούς του νησιού , όπου του έθεσαν μια σειρά από προβλήματα που αφορούν κυρίως τη δακοκτονία και τη λαϊκή αγορά. Ο κ.Ζαννετίδης, τόνισε πως στόχος της περιφέρειας,  είναι  λύνονται προβλήματα και να προγραμματίζονται  δράσεις για τον Πρωτογενή τομέα, ενώ ανακοίνωσε  ότι ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του υποψηφίου European Young Chef, που θα διεξαχθεί στην Κω  15-16 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στην ΑΝΚO της οικογένειας Έψιμου, που διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για την υλοποίηση του διαγωνισμού.

πηγή: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ωραία η πρόταση της δημοτική λες αρχής,αυτή που σκέφτονται δηλαδή,να γίνει η δημοτική αγορά εκθετήριο τοπικών προϊόντων. Να φύγουν ολα τα κινέζικα ….τέλεια ιδέα….μονο τοπικά προϊόντα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ