Ρόδος: Έφυγε από τη ζωή από ανακοπή ο κοινοτάρχης Παραδεισίου Βασίλης Σταυριανός

0
659

Θλίψη και συγκίνηση επικρατεί στην τοπική μας κοινωνία, από την απώλεια του επί σειρά ετών κοινοτάρχη Παραδεισίου Βασίλη Σταυριανού.

Ο Βασίλης Σταυριανος ήταν 76 ετών. Μεταφέρθηκε πριν από μερικές μέρες στο νοσοκομείο της Ρόδου με συμπτώματα θερμοπληξίας. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών η κατάστασή του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα χθες να διασωληνωθεί και σήμερα στις 6 και μισή το απόγευμα να καταλήξει από ανακοπή.

Όπως δήλωσε πριν από λίγο μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ ο γραμματέας της κοινότητας Παραδεισίου κος Παπαμανώλης, ο Βασίλης Σταυριανός είχε διατελέσει κοινοτάρχης Παραδεισίου  από την 1η Ιανουαρίου 1983 έως 31 Δεκεμβρίου 1994 (τρεις τετραετίες) και εξελέγη εκ νέου κοινοτάρχης την1η Σεπτεμβρίου 2019 έως και σήμερα.

Είχε διατελέσει επίσης και πρόεδρος της ΚΑΪΡ καθώς επίσης και γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Δωδεκανήσου.

Ήταν παντρεμένος με την Ευθυμία Σταυριανού και είχε δύο κόρες, τη Δήμητρα και την Παρασκευή.

πηγή: rodiaki.gr

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Ρόδου

Η Ρόδος αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη τον Βασίλη Σταυριανό. Τον άνθρωπο, τον φίλο, τον αυτοδιοικητικό, τον επαγγελματία, τον άξιο Ροδίτη που έφυγε ξαφνικά από κοντά μας, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στο νησί και στις καρδιές μας.

Υπηρέτησε με αφοσίωση τον τόπο του, το Παραδείσι και τώρα πέταξε η ψυχή του για τον παράδεισο. Θα τον θυμόμαστε πάντα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 

Αντώνης Β.Καμπουράκης,

Δήμαρχος Ρόδου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ