Ο Μάνος Κόνσολας ζητά μειώσεις στο λογαριασμό της ΔΕΗ για πολίτες και επιχειρήσεις σε Κω, Κάλυμνο και Λέρο λόγω των διακοπών ρεύματος

7
1141

«Ο Μάνος Κόνσολας ζητά μειώσεις στο λογαριασμό της ΔΕΗ για πολίτες και επιχειρήσεις σε Κω, Κάλυμνο και Λέρο λόγω των διακοπών ρεύματος»

 

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, με παρέμβασή του στον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο της ΔΕΗ, κ. Γιώργο Στάσση, ζητά να ισχύσουν άμεσα μειώσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ του μηνός Αυγούστου για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις  που έμειναν χωρίς ρεύμα το τελευταίο διάστημα σε Κω, Κάλυμνο και Λέρο.

Μάλιστα, ο κ. Κόνσολας υπενθυμίζει στον Πρόεδρο της ΔΕΗ και την αντίστοιχη πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού τον περασμένο Φεβρουάριο με την οποία η ΔΕΗ προχώρησε σε έκπτωση στους λογαριασμούς του ρεύματος, για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις που έμειναν χωρίς ρεύμα κατά την διάρκεια της κακοκαιρία «Μήδεια».

Ο Μάνος Κόνσολας επισημαίνει ότι η ΔΕΗ οφείλει να προχωρήσει σε μία έμπρακτη και ουσιαστική κίνηση αναγνώρισης της ταλαιπωρίας που έχουν υποστεί πολίτες και επιχειρήσεις σε αυτά τα νησιά αλλά και των αρνητικών επιπτώσεων που έχουν προκληθεί στον τουρισμό.

«Η μείωση των λογαριασμών για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις σε Κω, Κάλυμνο και Λέρο που έχουν υποστεί τις συνέπειες των συνεχών διακοπών της ηλεκτροδότησης τις τελευταίες ημέρες, θεωρώ ότι είναι μια αυτονόητη κίνηση που πρέπει να γίνει άμεσα.

Οι πολίτες και οι επιχειρήσεις δεν είναι μόνο για να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους. Το Κράτος αλλά και οι Επιχειρήσεις Κοινής Ωφέλειας έχουν υποχρεώσεις και ευθύνες απέναντι στους πολίτες και οφείλουν να τις αναλαμβάνουν».

 

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να προτείνω και εγώ τότε. Αν δεν μειωθεί τουλάχιστον στο 50% (για να λέμε νούμερα όχι αερολογίες) να παραιτηθείτε σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

  2. Και αν μειωθουν ενα μηνα λυθηκε το προβλημα? Να βρεθει οριστικη λυση με αυτη την υπηρεσια που κανει οτι θελει και οι συνδυκαλιστες της σας κανουν οτι θελουν εδω και δεκαετιες. Παλι θα κοβεται ρευμα σαν η πιο ευκολη λυση, παλι θα πληρωνουμε πανακριβα , θα τους ψαχνουμε στα τηλεφωνα κτλ. Εδω βγαζουν ανακοινωση τους που δεν την τηρουν οι ιδιοι και δεν επεμβαινει κανεις σας (λενε 2 η 3 ωριαιες διακοπες και κανουν 5 η εξι διωρες). Οτι θελουν σας κανουν, αυτο εχει πια πιστεψει ο κοσμος. Ριζικη λυση μια και καλη με ευκαιρια του τωρινου προβληματος.

  3. Κανενας Κωος να μην πληρωσει τον επομενο λογαριασμό τους.Κανενας!Αν δεν ταρακουνηθουν θα κρινουμε ασχετους κι αναλγητους για μια ζωη. Ενωθειτε!Κανενας!

  4. Από ποιον τις ζητάς τις μειώσεις;Εγώ υα της κανω;Ρε που έχουμε μπλέξει με τους πολιτικούς.Κανρε τη μαγκιά διωχτε τι σαβούρα που έχετε βάλει στη ΔΕΗ και όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και θα βοηθεισετε.Έχετε τα balls?

  5. 720h κάθε μήνα, το κάθε σπίτι έχει ρεύμα για διάφορες ανάγκες. Με βάση το λογαριασμό ρεύματος, οι εκπτώσεις χρειάζεται να είναι ανάλογες τις αντιστοίχισης λογαριασμού σε αναγωγή μηνός, αφαιρουμένων των ωρών που τίποτα δεν έχει λειτουργήσει. Βέβαια για τις επιχειρήσεις χρειάζεται αυτό να το συνδέσετε και με τους τζίρους. Τώρα, όσον αφορά την ψυχολογία που μας έχετε προκαλέσει, αυτή είναι μη αναπληρώσιμη. Μας κατσιάσατε.

  6. Ποιος θα πληρώσει τα τρόφιμα που χάλασαν στους καταψυχτες ταψυγεία;;;;μόνο λόγια λόγια ντροπή όταν όμως κάποιος δεν προλάβει να πληρώσει το ρεύμα τότε τρέχουν να κόψουν το ρεύμα ντροπή !!!!θέλουμε και τουρισμό !!!!!

  7. Ο Κονσόλας είναι με τη κυβέρνηση που ξεπουλαει τη ΔΕΗ και κανει το ρεύμα πανάκριβο και απ’ την άλλη θα «μεσολαβήσει» για εκπτώσεις… Μας περνάτε για χαπατα τελειως

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ