Μεταφέρονται γεννήτριες σε Κω και Κάλυμνο

10
6071

Τη λύση να μεταφερθούν ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη (γεννήτριες) προκειμένου να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στη Κω και την Κάλυμνο έως ότου διορθωθούν οι βλάβες στις μονάδες παραγωγής ρεύματος αποφάσισαν οι υπουργοί Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης.
Θα μεταφερθούν ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη συνολικής ισχύος 27 MW από την Αθήνα και την Κρήτη, ως εξής: σήμερα εγκαθίστανται στο νησί της Κω τα πρώτα 4 MW Η/Ζ, αύριο ακολουθούν άλλα 3 MW, την Κυριακή θα τεθούν σε λειτουργία 5 MW στην Κάλυμνο και, τέλος, έως την Τρίτη θα έχουν εγκατασταθεί στην Κω και τα υπόλοιπα 15 MW.

Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην περιοχή εξαιτίας του παρατεταμένου καύσωνα οδήγησαν σε τεχνικές βλάβες που έθεσαν εκτός λειτουργίας δύο Μονάδες του σταθμού παραγωγής της ΔΕΗ στον Σταθμό της Κω, συνολικής παραγωγικής δυναμικής 27 MW. Ήδη πραγματοποιούνται ενέργειες για την αποκατάσταση των ζημιών στον αεριοστρόβιλο στην Κω ενώ μέχρι την εγκατάσταση των ηλεκτροπαραγωγών ζευγών ο ΔΕΔΔΗΕ προχωράει σε εκ περιτροπής ολιγόωρες διακοπές της ηλεκτροδότησης.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν φτάνει ο κίνδυνος για σοβαρό δυστύχημα,απ την συσκότιση

    έχουμε και την αλητεία από Ολλανδία και Αγγλία.. μετά από πάρτι ξεχύθηκαν στους σκοτεινούς παραλιακούς δρόμους και πέταγαν ότι έβρισκαν σε αμάξια,σε περαστικούς,σε εργαζόμενους.Απίστευτο μπάχαλο το νησί κατάντησε ένα κακόφημο επικίνδυνο θέρετρο μετά από κάποια ώρα..
    Εδώ βρήκαν να ξεσπάσουν τα σκουπίδια της ΤUI

    • Όλοι κάνατε αμάν να έλθουν οι Άγγλοι και οι Ολλανδοί, ας είναι και φτωχοτουρίστες. Φτιάξατε και το «i love Κos» για να τους υποδέχεστε και ατμοπλοϊκά, εκτός από αεροπορικά. Τώρα λουστείτε όλα τα καμώματά τους, μιας κι έχετε ανάγκη τα χρήματά τους. Είστε, λοιπόν, άξιοι της τύχης σας.

      • τέτοιο σκεπτικό , τέτοιες γενικεύσεις,τέτοιες αοριστολογίες.. χωρίς να κυκλοφορείς έξω μετά τις 1 να δεις με τα στραβά σου τι γίνεται ,εξαπολύεις εξυπνάδες,παλαβωμάρες και ασύστολες γενικεύσεις.
        Μόνο για το λιώσιμο των πάγων ξέχασες να γενικεύσεις.

        • Εσείς να κλαίτε για τα καμώματα των μεθυσμένων τουριστών μετά τη μια τα μεσάνυχτα σε σκοτεινούς ακόμα και φωτισμένους δρόμους. Αυτής της ποιότητας τουρίστες σας σερβίρουν κάθε χρόνο και πάντα σιωπάτε. Να γιατί είστε για γέλια και για κλάματα μαζί.

    • Ευτυχως για το νησι που υπαρχει αυτος ο δημαρχος,για να τρεχει.Τι θα γινοταν?????? εαν δημαρχος,λεμε τωρα,ηταν ο κυριτσης?????.ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ.5 λαμπες δεν αλαξε για πεντε χρονια????.Λεμε τωρα!!!!!!!

      • Ότι έχει η Κως σήμερα είναι χάρη στον Κυριτση ο δήμαρχος σου σε αυτά που βρήκε έχει προσθέσει μόνο 2 ελιές.

        • με εκανες και γελασα.Νασαι καλα.Μαζι με τον κυριτση δεν ησουν. Η παραταξη των ταξιδιων πηγαινατε ταξιδια.χοχοχοχοχο

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΔΗΗΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΜΙΑ ΩΡΑ ΡΕΥΜΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ. ΒΕΝΤΣΕΡΕΜΟΣ

  3. Είδες πώς αρρωσταίνεις, όταν γράφονται οι αλήθειες; αυτό είναι κυρίαρχο στην κοινωνία. Άχρηστοι και ανύπαρκτοι. Όλοι αυτό λένε εκτός απο αυτούς που τρώνε με χρυσές κουτάλες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ