Ενδεικτικό Πρόγραμμα εκ περιτροπής διακοπών ηλεκτροδότησης σε Κω – Κάλυμνο

17
10218

Ενδεικτικό Πρόγραμμα εκ περιτροπής διακοπών ηλεκτροδότησης σε

Κω – Κάλυμνο

 

 

Ο ΔΕΔΔΗΕ σε συνέχεια της μεσημεριανής ενημέρωσης μετά τη βλάβη που εκδηλώθηκε σε Μονάδες του σταθμού παραγωγής της ΔΕΗ στον ΑΣΠ Κω και της προσωρινής μείωσης της απόδοσης του παραγωγικού δυναμικού, λόγω των παρατεταμένων υψηλών θερμοκρασιών, ανακοινώνει ότι για το χρονικό διάστημα από τις 07:00 έως και τις 15:00 προγραμματίζει για αύριο 6 Αυγούστου 2021, εκ περιτροπής διακοπές ηλεκτροδότησης περιορισμένης έκτασης και χρονικής διάρκειας έως 1 ώρα, με σκοπό την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του ηλεκτρικού συστήματος.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τη λύπη του για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και τους ευχαριστεί εκ των προτέρων για την ενεργό συμμετοχή τους στις προσπάθειες περιορισμού της κατανάλωσης ρεύματος.

Συνημμένα: Ενδεικτικό Πρόγραμμα Περικοπών 06.08.2021, 07:00 έως 15:00.

 

 

 

Αθήνα, 05 Αυγούστου 2021                                  Από το Γραφείο Τύπου

17 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ενδεικτικό το λέμε τώρα το προγραμμα;;;
  Ούτε ένα πρόγραμμα δεν είναι ικανοί να βγάλουν!!!!

 2. Ανάδελφοι χαραμοφάηδες..η φυσά τον χειμώνα,ή βρέχει,ή υγρασία,ή δεν κουνιέται φύλλο,όπως ακριβώς έγραφε ο αείμνηστος Ιωαννίδης,πάλι διακοπές θα γίνονται, από το 1981 ίδια ιστορία.
  Ας την δώσει σε ιδιώτες το κράτος να ησυχάσουμε..

  • Μα την εχει δωσει ο Μητσοτάκης σε χρυσοπληρωμενα γκολντεν μποις, με του επέστρεψε στην εξουσία. Αυτός πρέπει να πάρει δρόμο πρώτα από όλα.

   • Όταν λέω ιδιώτες , εννοώ αντικατάσταση και του υπαλληλικού προσωπικού

    Βλέπω για παράδειγμα,ότι δεν απαντούν σε κλήσεις βλαβών,βλέπω τα συνεργεία για βλάβες, καθαρισμούς, κάποιοι απ’ αυτούς έχουν ειδικότητες μόνο ‘κλαδικών’…
    Επίσης τα γραφεία, τηλεφωνητές, κέντρο λήψης,κ.λ.π.πρωτόκολα, υπεύθυνους διεκπεραιώσεων…επίσης αλλαγή νοοτροπίας δεν έχει συντελεστεί ακόμα…
    Για τον κύριο υπεύθυνο ,ας είναι καλά ο σανός,αφού η διαφορά του στις δημοσκοπήσεις απ τον δεύτερο είναι χαώδης.

 3. Από τις 7 το πρωί; Από τις 5:50 ξεκίνησαν να κόβουν μες την πόλη και αυτό το μέχρι 15:00 το βλέπω να είναι για βιτρίνα.

 4. Ένας εισαγγελέας υπάρχει? Δεν θα πρέπει να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι?
  Αν όχι για εγκληματική ενέργεια, τουλάχιστον για εγκληματική αμέλεια? Οι αρχές του νησιού και περιφέρειας έχουν τα κότσια να το κυνηγήσουν ή είναι και αυτοί τόσο βαθιά χωμένοι στις διαπλοκές και στα παντελόνια του συστήματος, που απλά παρακολουθούν?

 5. Δηλαδή θέλετε να πιστέψω ότι θα πραγματοποιηθούν η ώρες που ανακοινώσατε ρε ουστ

 6. No responsibilty nobody responsoble ??? Not even a program can they make, to help us cope with the situation. Goverment Mitsotakis and co. where are YOU!!! Shame shame….

 7. ποιοι έπαιρναν μέλια από τη Ζίμενς για τις ηλεκτρομηχανές;

  ακόμη και για τα φανάρια στην Κω, τα παίρνουνε

 8. Δεν ξέρω τι να κάνω. Κάνω μια θεραπεία με ενέσεις που πρέπει να είναι στο ψυγείο και φοβάμαι ότι θα χαλάσουν . Σας παρακαλώ στην κατάσταση μου υπάρχουν πολλοί άνθρωποι κάντε μια ανακοίνωση να τα φέρουμε σε ψυγεία που υπάρχει γεννήτρια και ψυγεία να εξυπηρετηθεί ο κόσμος . Είναι πολύ σοβαρό το θέμα

 9. Εκεί που στεγάζεται ο ΕΟΠΥΥ έχει γεννήτρια; Αυτά είναι πολύ σοβαρά θέματα σας παρακαλώ σταματήστε αυτήν την στιγμή υπάρχουν σοβαρά θέματα ζωής και θανάτου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ