Πρόγραμμα εκ περιτροπής διακοπών ηλεκτροδότησης σε Κω-Κάλυμνο για σήμερα

39
8942

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΦΕΔΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ?
    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
    ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΩ ΟΧΙ ΜΙΑ ΟΧΙ ΔΥΟ ΟΧΙ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ?
    ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ Τ΄ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ

    • Δυστυχως φιλε φταιει η κυβερνηση γιατι θελει να ξεπουλησει τα παντα, αφου τα υποβαθμισει.

      • Ναι, καλά, η προσπάθεια ιδιωτικοποίησης φταίει! χρόνια αυτή η κατάσταση στο νησί! Καλύτερα τελικά να τα ξεπουλήσουν μπας και λειτουργήσουν κάποτε!

    • Αδύνατο να έχεις εφεδρεία ένα αεροστρόβιλο τέτοιας ισχύος. Έγινε το χειρότερο την χειρότερη στιγμή. Η αποκατάσταση θα κρατήσει πολύ. Ας ελπίσουμε να έλθουν γρήγορα και να μπουν σε λειτουργία κάποια πρόσθετα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη

  2. Θα έχουμε μείωση και στα τιμολόγια;Εμείς είμαστε ένταξη στις υποχρεώσεις μας και δεχόμαστε ποινές αν δεν είμαστε.Η ΔΕΗ η όπως τη λένε τώρα έχει μόνο δικαιώματα;Όλοι ξέρουμε το καλοκαίρι έχει ζέστη και το χειμώνα κρύο και βροχές.Μόνο στη Κω γίνεται αυτό χρόνια τώρα .Καμουν και διακοπές μα βελτιώσουν το δυκτιο τρομάρα τους και καμία βελτίωση ποτέ.Είναι μεγάλη ξεφτηλα να έχεις τουριστες να βλέπουν δίπλα τον άλλο να έχει ρεύμα ,απέναντι στη Τουρκία με τόσες φωτιές να βλέπουν φως και εσυ να κανείς τον καραγκιοζη μα τους εξηγείς τα ανεξήγητα.Αππ παιδάκι θυμάμαι τα ίδια.Μόνο για απεργίες ήταν οι υπάλληλοι .Γιατί δεν περνούμε ρεύμα από απέναντι;Πιο φτηνά θα μας έρθει και καλύτερη ποιότητα θα έχουμε.Αλήθεια τη βλάβη θα την φτιάξουν η περιμένουν κανένα συνεργείο από Ν Αφρική και θέλει χρόνο να έρθει;Ξεφτυλες όχι δεν θα τα βάλω με το κράτος,ασχετα με κυβερνησεις.Νομίζω σας πληρώνει να κάμετε μια δουλειά και σας δίνει και τα εργαλεία.Εσείς οι υπάλληλοι είστε άχρηστοι χαραμοφάηδες.

  3. Δεν πλήρωσα το λογαριασμό μου;Δεν έχουμε ένα συμβόλαιο;Γιατί δεν το τηρείτε;Γράφει πουθενα ότι αν έχει χεστη ,βρέχει η φυσάει δεν θα έχω ρεύμα;Γράψτε λοιπόν ότι μόνο με άπνοια ξαστεριά θα έχω.Έλεος δεν έγινε καμία καταστροφή ούτε πόλεμος .Επιτέλους διωχτε οδούς δεν μπορούν από διοιηκησεις μέχρι το τελευταίο άχρηστο υπάλληλο.ΑΡΚΕΤΑ.

  4. Καθε καλοκαιρι τα ιδια και τα ιδια..! Ελεεεεοοοοςςςςς! Υπερφόρτωση και υπερφόρτωση σταματηστε τοτε να χτιζετε καινουργιες ξενοδοχειακες μονάδες αφου δεν σηκωνει πλεον αλλο φορτιο το νησι ή κανετε αναβαθμηση του υπαρχοντος σταθμου να σηκωνει και αλλα φορτια. Αυτο το χαλι εδω και χρονια εχει παραγίνει!

  5. Αν αυτη η κατασταση δεν ειναι Μπανανία τοτε τι ειναι;
    Φτιαξτε σταθμο στην Αντιμαχεια να σωθουμε απ’ τις διακοπες ρευματος.Εβρεξε ο θεος; Διακοπη…Φυσηξε; Διακοπη…Ζεστη; Διακοπη…Μονο ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ μας εμεινε.
    Μηπως εχουμε ποσιμο νερο;;;
    Οχι, ουτε αυτο.
    ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ! Ποσο τριτοκοσμικοι!!!Γιατι να φευγουν οι νεοι μας;Να φυγουν να σωθουν! Αυτη η χωρα δεν εχει σωτηρια!
    Αυτος ο πλανητης δεν εχει σωτηρια!!!
    Και ουτε του αξιζει!!!

  6. Φωτια να πεσει να μας καψει.Τιμωρια ειν ολα αυτα γιατι γιναμε χειροτεροι απο ζωα!!!Κτηνη!!!

  7. Επρεπε να καουμε απο φωτιες κι απο ζεστη να φυγει η συζητηση απ τον Κορωνοιο… Τοσο θανατηφορος που για να δω αν τον εχω πρεπει να κανω τεστ!!!Σιχαματα του κοσμου!Μην νομιζετε οτι εσεις οι προνομιουχοι εχετε παραπανω ζωη απο μας τους κοινους θνητους.Στο ιδιο καζανι θα καειτε!!!

  8. Ντροπή στη ΔΕΔΗΕ! Να ιδιωτικοποιηθεί αμεσαυ! Ξεφτιλισμενοι αποφάσισαν να κάνουν συντήρηση μέσα στο pick της σεζόν! Ο Δήμαρχος, που μας εκπροσωπεί, να βγει στα κανάλια και να ζητήσει εξηγήσεις και να λυθεί το πρόβλημα. Με νιαουρισματα δεν θα πάμε μπροστά. Όσο δεν αντιδρά και δεν διαμαρτύρεται φέρνοντας στην δημόσια ατζέντα τα πραγματικά προβλήματα του νησιού είναι υπόλογος. Μια χαρά μας βλέπω, νοσοκομείο υπολειτουργεί, νερό δεν έχει το μισό νησί, ρεύμα δεν έχουμε… Όλα καλά για τον 5ο τουριστικό προορισμό της Ελλάδας… ευτυχώς που το αεροδρόμιο πουλήθηκε. Σα δεν ντρέπονται στην περιφέρεια και την κυβέρνηση…

    • Μη στεναχωριεσαι βαλκανιε. Ολα θα τα υποβαθμισει και μετα θα τα πουλησει αυτη η κυβερνηση. Οσο για τα νερα τα ρευματα και το νοσοκομειο, ολα ηταν τελεια και τωρα τα χαλασε ο νεος δημαρχος? Ναμαστε σοβαροι!!!

    • Πάρα πολύ Σωστός είσαστε να το δημοσιευσομαι επίσημα γιατί δεν είναι μόνο η ΔΕΗ η Δευακ που δεν υπάρχει νερό μειώνεται και δεν μπορείς ούτε να πλήξει και μόνο αυτά ;;;;ο Τουρισμός τους μάρανε

  9. Μη στεναχωριεσαι βαλκανιε. Ολα θα τα υποβαθμισει και μετα θα τα πουλησει αυτη η κυβερνηση. Οσο για τα νερα τα ρευματα και το νοσοκομειο, ολα ηταν τελεια και τωρα τα χαλασε ο νεος δημαρχος? Ναμαστε σοβαροι!!!

  10. Απαράδεκτη η δεη δεν επιτρέπετε τοσες διακοπες. οταν δεν πληρώσεις το λογαριασμό σου εισπρακτικές εταιρειες σε ενοχλουν και σε εκβιάζουν .

  11. Μου αρέσει που θέλετε και τουρισμό ούτε με το ρεύμα είστε καλοί που καίγονται των κατοίκων οι Συσκευές ούτε με το νερό τη πράματα είναι αυτά επί χρόνια ντροπή ντροπή και που να γράψω και τα άλλα χάλια του νησιού λοιπαμε πάρα πολύ γιατί είναι ένα πανέμορφο Νησί αλλά δυστυχώς αυτά και έγραψα πολύ λίγα

  12. Μου αρέσει που θέλετε και τουρισμό ούτε με το ρεύμα είστε καλοί που καίγονται των κατοίκων οι Συσκευές ούτε με το νερό τη πράματα είναι αυτά επί χρόνια ντροπή ντροπή και που να γράψω και τα άλλα χάλια του νησιού λοιπαμε πάρα πολύ γιατί είναι ένα πανέμορφο Νησί αλλά δυστυχώς αυτά και έγραψα πολύ λίγα

  13. Πραγματικά ποσό ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος ώστε να κόβει το ρεύμα ανά μισή ώρα 3 συνεχόμενες φορές;Ακόμα χειρότερα όταν έχει 40 βαθμούς έξω

  14. Μα ειναι δυνατον φιλε μου ο Κοψιμιος να ζητησει εξηγησεις απο τον μεγα χορηγο του την ΝΔ??
    Φωτια
    Διακοπες ρευματος
    Λειψυδρια..το ΜΑΡΤΥΡΙΟ της ΣΤΑΓΟΝΑΣ
    Κοψιμιε φερε μας, και τις ακριδες..να δεσει το γλυκο!!!
    Ζητω..ο….Κοψιμιος!!!

  15. Το ρεζιλίκι και ο αποτροπιασμός του 4ου Τουριστικού προορισμού.

    Ρωτήστε ξεναγούς να σας πουν αν στην Σαρδηνία, Κανάρια κ.λ.π. Μεσογειακούς προορισμούς ένας πελάτης αν έχει μείνει χωρίς νερό και μπάνιο σε τέτοιες τροπικές συνθήκες..
    Χωρίς φώτα οι μικροί και μεγάλοι δρόμοι όλη νύχτα, ευνοώντας τα ατυχήματα,την οδήγηση υπό επήρεια μέθης,όπου σοβαρά περιστατικά από μέθυσους συμβαίνουν όλη νύχτα.
    Στα ξενοδοχεία οι πελάτες αδυνατούν να προσαρμοστούν στην έλλειψη air conditioning σε τέτοιες συνθήκες,ενώ υπάλληλοι πάνε άπλυτοι στην δουλειά τους.
    Ένα κράτος σε κατάρευση,με βαριές πια την μνημονικές πληγές που κάποια λαμόγια αναπολούν ακόμα τις πηγές τους.
    Απίστευτες εικόνες ντροπής,να είναι στις παραλίες 500 αλήτες να σπάνε όλα και κανένας να μην ασχολείται.
    Τσακωμοί στην Κανάρη ξημερώματα μεταξύ Άγγλων και Ολλανδών, πέταγμα γυάλινων μπουκαλιών και να μην υπάρχει μια περιπολία,όχι μόνο χθες,αλλά καθημερινά.
    Να δω τι θα λένε αν πνιγεί ή σφαγεί κάποιος.
    Όλοι κατώτεροι των προσδοκιών.

  16. Ξευτίλες είστε απαράδεχτοι.Δουλευτε φτιαχτέ το επιτέλους.Αν δεν μπορείτε σπίτια σας δεν θα σας πληρώνουμε τζάμπα.Μητσοτακη διωχτους όλους όσους δεν μπορούν.

  17. Δεν μπορούμε να δουλέψουμε .Ο μισθός εσάς πέφτει κανονικά έτσι δεν είναι;Κάντε καμία απεργία ζώα.

  18. Υπάρχει κάποια ενημέρωση για το ποτέ υα την φτιάξουν η δεν χρειάζεται να ξέρουμε ;Έχει καταλάβει ο ///// τι γίνεται;Απλά για να το παίζει //////τον βάλαμε;Ξεκολα και σπίτι σου άχρηστε.

  19. Αν υπηρχε σοβαρη κυβερνηση σε 3 μερες θα αποκαθιστουσε τη βλαβη. Αυτοι τωρα κανουν διακοπες!!!

  20. που μας λέτε και ψέμματα. Τα ωράρια και οι περιοχές που έχεται στον πίνακα δεν ισχύουν. Στην Λάμπη γράφει ότι θα έχει διακοπή μία φορά 14:00 – 15:00 ενώ απο το πρωί μας έχετε τσακίσει με τουλάχιστον 5 διακοπές. Ερχόταν το ρεύμα για λιγότερο από 1 ώρα και ξανακοβόταν για σχεδόν 1 1/2.

  21. Ούτε το πρόγραμμα των διακοπών δεν είστε άξιοι να εφαρμόσετε.Άχρηστοι τελείως,χαραμοφάηδες.

  22. Σχεδόν την μισή μέρα δεν είχαμε ρεύμα στην Αγ. Μαρίνα, στην πόλη..

    Αλλά καθως το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, Μητσοτάκη, τουρίστα, καίγεται η χώρα, μαίνεται η πανδημία, ρεύμα δεν έχουμε, νερό με το στανιο, που περιφέρεις σήμερα τις ρώγες σου; Με ελικόπτερο θα φύγεις στον αγύριστο, όσο κι ελέγχεις τα ΜΜΕ και πια σχεδόν τα πάντα, όπως άλλωστε κάθε μισητός Δικτάτορας.

  23. Βρε τους ν/////τζήδες μας άφησαν μέσα στο κατακαλόκαιρο χωρίς ρεύμα νερό τηλέφωνο.
    Άντε να τους αγοράσει κανένας γερμανός μπας και δούμε το φως μας.

  24. Άλλοι διασκεδάζουν και άλλοι που έχουν σχολάσει μετά από μια κοπιαστική μέρα , από τις 21,00 δεν έχουν ρεύμα να φάνε ένα τοστ στην τελική.
    11,15 και ακόμη….
    Δεν τα βάζω με τον κόσμο, τα βάζω με αυτούς πρέπει, ντροπή και αισχος .

  25. How are we supposed to work with,we are a small restaurant and when ever we have customers you turn off the electricity. This situation is so unfair,not only do we have Coviidbut we have everything else against us as well.COVID!HEATWAVE,FIRES,EARTHQUAKES!TAX PLUS EKA what else will be thrown at us this year.

  26. Absolute B/////t! I’ve had 4 cuts today instead of 1! Schedule is total nonsense.

    I’ve also heard on social media of one man, whose wife needs 24 hour oxygen supply has had to buy a €400 generator to keep her alive! Absolutely scandalous! Shame on these people. I’ve advised him to demand a credit for the amount IF they ever get it working again! 🤬 🤬 🤬

  27. Absolute B*llsh1t! I’ve had 4 cuts today instead of 1! Schedule is total nonsense.

    I’ve also heard on social media of one man, whose wife needs 24 hour oxygen supply has had to buy a €400 generator to keep her alive! Absolutely scandalous! Shame on these people. I’ve advised him to demand a credit for the amount IF they ever get it working again! 🤬 🤬 🤬

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ