Ιωάννης Παππάς: Συνεχίζονται οι διεργασίες για την πορεία του νέου νοσοκομείου στην Κω

22
999

Ιωάννης Παππάς: Συνεχίζονται οι διεργασίες για την πορεία του νέου νοσοκομείου στην Κω.

 

Συνεχίζονται οι συσκέψεις του Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά, για την διαδικασία ανέγερσης του νέου νοσοκομείου στην Κω.

Είναι αξιοσημείωτο, πως ο κ. Παππάς έφερε στην επιφάνεια και κίνησε τις αντίστοιχες διαδικασίες για το εν λόγω ζήτημα, ενεργοποιώντας όλους τους εμπλεκόμενους μηχανισμούς και οργανισμούς για την διαδικασία της ανέγερσης του νέου νοσοκομείου στην Κω, ενός παγίου αιτήματος του Κωακού λαού.

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά, έδωσαν το παρών ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κύριος Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Δήμαρχος Κω κύριος Θεοδόσης Νικηταράς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚτΥΠ Α.Ε κύριος Αθανάσιος Γιάνναρης, ο Γενικός Γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ κύριος Ορέστης Καβαλάκης καθώς και μέλη της διοίκησης του Νοσοκομείου.

Έγινε εκτενής ενημέρωση για τις απαραίτητες ενέργειες και από κοινού ορίστηκε οργανωμένο χρονοδιάγραμμα για την πορεία των διαδικασιών που πρέπει να πραγματοποιηθούν, ως προς την άμεση και ομαλή διεξαγωγή της ανέγερσης του νέου Νοσοκομείου στην Κω.

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα που αποφασιστηκε; ποια είναι τα βήματα που προγραμματιστηκαν; ποια βήματα έγιναν από την εμπλοκή Παππα στο θέμα και ποιο το μέχρι σήμερα αποτέλεσμα πέρα από τις φωτογραφίες και τα δελτία τυπου-πολιτικης προπαγάνδας που δημοσιευονται; ας σταματήσει ο Παππάς και οι περί αυτόν να κοροϊδεύουν την τοπική κοινωνία. Αυτού του τύπου οι ανακοινώσεις μας προσβαλλουν. Νίκος μυλωνας

    • Οι πολιτικοί και όσοι είχαν εξουσία δεν δικαιούστε ερωτήσεων.Αφήστε τον λαό να ρωτάει.Εσυ ρωτά τον Αλέξη και το Πολάκη .

    • Αυτό μας μάρανε ,ένα καινούργιο νοσοκομείο χωρίς γιατρούς ,κ χωρίς δαπάνες για συντήρηση ,θα λύσουμε το πρόβλημα μας ??? Την βρώμια στις πόρτες στα παράθυρα στα ανσασερ στις τουαλέτες ,κάτω από τα κρεβάτια πάνω στα κομοδίνα την έχετε δει????? Όταν δηλαδή θα έχουμε καινούργιο νοσοκομείο θα αυξηθούν οι προσλήψεις στον κλάδο της καθαριότητας κ θα έχουμε από κάθε ιδικότητα γιατρού 3 ??????? Το κτίριο δηλαδή φταίει???????.

  2. Η ν.δ. ειναι για πολλα λογια. Νοσοκομειο καινουργιο δεν κανει. Εδω φυγανε δωδεκα γιατροι και θα φερει τρεις. Ασε τα χαλια και τις ελκειψεις. Παντως εγω αν ξεκινησει το νεο νοσοκομειο θα τους ψηφισω..

  3. Ε ρε γλεντια , Ο παππάς έχει ξεπεράσει και τον μαυρογιαλουρο….αχαχαχα Τεο μακρια θα σε κολλήσει!!!

  4. Κυριε παπα. Θα σου δοσω μια συμβουλη. Μη ξαναβγεις αν δεν εχεις κατι συγκεκριμενο για το νεο νοσοκομειο. Γιατι θα παθεις μεγαλη πολιτικη ζημια. Και να ξερεις σου τα λεει ενας εμπειρος περι τα εκλογικα!!!

  5. Με ε τις ιδανικότερες συνθήκες και αν λάβουμε υπόψιν το κέντρο υγείας Αντιμάχειας, τότε σε 3 περίπου χρόνια θα έχουν τελειώσει οι διαβουλεύσεις, σε άλλα 2 λογικά θα το δούμε σε ΦΕΚ, μετά απο ακόμα 3 χρόνια θα ολοκληρωθεί η ανάθεση, ακόμα 1 χρόνο για ενστάσεις, 4 έως 6 χρόνια η κατασκευή…δηλαδή 13-15 για να έχουμε το κτήριο, όπως δηλαδή και στην Αντιμάχεια. Μετά τι θα γίνει ? Θα στελεχωθεί με ένα γιατρό που θα κάνει εφημερίες!!!!! Μπράβο σας.ΖΗΤΩ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΕΙ Η INTERAMERICAN γιατί στην Κω ούτε για αιμοδοσία!!!!

  6. Νέος ήμουν κ γέρασα,κ ακόμα ψέματα.τους εύχομαι να ……………. όλοι αυτή που μας δουλεύουν εδώ κ δεκαετίες

  7. Ήταν παρόντες στην συναντηση και μέλη του ΔΣ του νοσοκομειου . Και γιατί δεν λετε τα ονοματα των ανθρωπων; Μυστικό είναι ή ντρέπεστε;

  8. Μας δουλεύει ψιλό γαζί ο Γιάννης μαζί με τον Πρωθυπουργό του. την δεκαετία του 80′ σε ομιλία του Παπανδρέου ρώτησε κάποιων με τι θα ξετρελαθει ο κόσμος;;; Και του είπαν πες τους οτι θα τους κάνεις Νοσοκομείο. Γι’αυτό αρκετούς Παπαδες έχουμε ακούσει για νοσοκομείο και αν έχει φτιαχτεί έστω και ενα χαρτί, εγω θα γίνω Παπάς. Εδω τόσα χρόνια κυβέρνηση δεν φέρατε ενα γιατρό παρά φεύγουν επι των ημερών σας. Τα εμβόλια σας έχουν βγάλει μόνο Γιάννη μου με τις φασιστικές διατάξεις που ειναι παράνομες απο το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σχετικά με τα άρθρα υγείας και πανδημίας που δεν υποχρεώνει κανέναν να εμβολιαστεί, ή να εκβιαστει για να το κάνει. Εδω φάνηκε ποια Ευρώπη και ποια δημοκρατία εκπροσωπη αυτη η κυβέρνηση, καληνύχτα Κως θα σας σώσει

  9. Γιαννη φίλε για το hot spot χρειάστηκαν μόλις λιγα 24 ωρα για να δώσετε ανάθεση στον φιλο σας για την ανάθεση τον αιθουσών και 1 24ωρο να τα στήσουν. Εύγε ……….. Περιμένω τον Σεπτέμβριο να έρθετε για ψήφους …….. Βρουβες θα βράσω

  10. Την επομενη δεκαετια μπορει κατι να ξεκινησει.αλλα που?κ πως θα γινει?παπας παντου μεσα.μονο αυτος θελει τα ψηφαλακια φαινεται.οι αλλοι τοσο βλακες ειναι κ δεν παιρνουν μερος?ο πρωην τουρισμου χαθηκε πια.

  11. Κυρις παπα οπως γραφει και καποιος αλλος, γραψε τις ενεργειες που εγιναν απο την κυβερνηση μεχρι σημερα για να γινει το νεο νοσοκομειο. Η τοπικη κοινωνια το θελει απεγνωσμενα .το δημοτικο συμβουλιο πηρε αποφασεις και σας τις εστειλε. Εσεις και η κυβερνηση τι κανατε για να προχωρησει? Θα σου πω εγω. Τιποτα!!!

  12. Γελανε και οι πετρες.Πρωτα στελεχωστε με ιατρονοσηλευτικο προσωπικο το υπαρχων ιδρυμα και μετα καντε δηλωσεις περι ανεμων και υδατων.Το Πυλι τι λεει; Εχετε ενημερωσει τον λαο της Κω οτι τον οκτοβρη-νοεμβρη θα εχουμε καμμια 5-6 χιλιαδες εκει πάνω; Η κανετε το κοροιδο γιατι τα τσεπωνετε απτην εοκ;

  13. Ντροπη ντροπη η Κως το νησι του Ιπποκρατη να μην εχει συγχρονο νοσοκομειο
    Ή μηπως αυτο γινεται επι τουτου;;;;

  14. Εδω παπας, εκει παπας, που ειναι ο παπας? Μη μας παιζεις τον παπα, κυριε παπα. Θελουμε ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ εδω και τωρα οπως ελεγε ο αειμνηστος ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!! Χορτασαμε λογια και υποσχεσεις. Να μας πεις τι εγινε μεχρι σημερα γιαυτο το θεμα!!!

  15. Ο βουλευτής συγκαλεί σύσκεψεις στις οποιες παίρνουν μέρος οι υποθργοι

    Δεν ξανάγινε τέτοιο δούλεμα Ο Γιαννάκης νομίζει οτι είμαστε κάφροι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ