Β. Γεωργούλης: 21 χρόνια από Τη Μεγάλη Θυσία των 3ων ΗΡΩΩΝ μας και εμείς ακόμα κοιμόμαστε δυστυχώς.

9
1033

21 χρόνια συμπληρωνοντε σήμερα από την μοιραία νύχτα του 1996 στις βραχονησιδες Ιμια. Η αρχή μιας περιόδου ενός ψυχρού πολέμου διεκδίκησης ακριτικων νησιδων μας.

Οι γείτονες ποτέ δεν δέχτηκαν τον περιορισμό τους στα μικρασιατικα παράλια και μας το έδειξαν εκείνο το βράδυ με το χειρότερο τρόπο. Ένα βράδυ που φάνηκε η ανικανοτητα των πολιτικών να υπερασπιστουν τα εδάφη της χώρας μας. Ένα βράδυ που οι 3 ήρωες μας έδωσαν άνιση μάχη με τις καιρικές συνθήκες αλλά και με την πολιτική προδοσία κάποιων.

Οι γείτονες από τότε ζητούν, διεκδικούν και προκαλούν και το δείχνουν με το χειρότερο τρόπο. 21 χρόνια από Τη Μεγάλη Θυσία των 3ων ΗΡΏΩΝ μας και εμείς ακόμα κοιμόμαστε δυστυχώς. Ζούμε στη χώρα με τη μικρότερη μνήμη αλλά με την μεγαλύτερη ιστορία και επιτευματα.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βασίλη ξέρω ότι θα σε στεναχωρήσω αλλά μπες λίγο στη σελίδα της Χρυσής Αυγής και θα δεις ότι δεν κοιμούνται όλοι (ευτυχώς).

  2. Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.ΤΣΙΠΡΑΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  3. Simfona me plirofories tou practoriou roiter o diakekrimenos kipouros katethese enstasi ston ario pago gia tin ptosi tou elikopterou, to epitelio stratou tou euxetai kali e pitixia gia to diskolo ergo pou anelave tou diamesolaviti!! Kali Anarosi sou euxomaste agapimene mas Zorro pia meta kai tin teleutea drastiriotita sou.

  4. Αγαπητέ Βασιλη Γεωργούλη.Σε περιμένουμε να συνταχτείς μαζί μας για να εξαπολύσουμε την τίμια μάχη ενάντια στα σιωνιστικά σχέδια που θέλουν να μας μετατρέψουν σε σκλάβους.Σε παρακολουθουμε καιρό και είσαι πραγματικός Ελληνας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ