Κως: «Με βίαζε στην παραλία όλο το βράδυ» – Ανατριχίλα από τα λόγια της 27χρονης σε αστυνομικούς | Ο 27χρονος αρνείται την κατηγορία

19
12464

«Ο βιασμός μου έγινε σε παραλία. Πήγαινα στο ξενοδοχείο και εκείνος δεν με άφησε» είπε μεταξύ άλλων η 27χρονη, που αναγνώρισε στο πρόσωπο ενός Αλβανού τον άντρα που την κακοποίησε…

Συνελήφθη το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (28-06-2021) στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας του νησιού, ένας 27χρονος Αλβανός κατηγορούμενος για βιασμό, ύστερα από σχετική καταγγελία συνομήλικής του Γερμανίδας.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, η Γερμανίδα υποστηρίζει ότι γνώρισε τον κατηγορούμενο σε μπαρ και ότι τα ξημερώματα της 28ης Ιουνίου 2021, στις 02.30 την ακολούθησε, ενώ επέστρεφε στο ξενοδοχείο της, την οδήγησε σε παραλία και τη βίασε.

Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία και πλέον το λόγο έχει η δικαιοσύνη. Η 27χρονη αναγνώρισε στο πρόσωπό του, τον δράστη του βιασμού της και ήδη αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση.

πηγή: newsit.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

19 ΣΧΟΛΙΑ

        • …τι προτείνεις να κάνουμε; Σε όλη την Ελλάδα ισχύει αυτό που λες!!
          Το θέμα είναι να μην τσουβαλιάζουμε τους ανθρώπους από άλλες εθνικότητες.
          Σαφώς υπάρχουν κακοί, όμως υπάρχουν και καλοί και αυτό ισχύει και για εμάς τους Έλληνες!! Όσο αφορά το ‘μποχύλο’ που γράφεις, πες μας και εσύ την καταγωγή σου ή μήπως ντρέπεσαι; Σίγουρα θα μου απαντήσεις ότι είσαι πρωτευουσιάνος, το θέμα είναι από ποιο κατσικοχώρι κατέβηκαν οι γονείς σου!!
          Άιντε ρε εμπαθή και κομπλεξικέ με το νησί, πάρε το πλοίο της γραμμής και άδειασε μας τη γωνιά…

  1. Καθε βραδυ στιν παραλια …..γινετε ο χαμος 5 με 10 αλβανοι περιμενουν εκει απο κατω μπας και περασει καποιοσ τουριστας να …….μιας και η αστινομυα δεν περναει ποτε μα ποτε απο εκει για ελχους!!! Να πηγενει συστιματικα η αστινομια εκει και θα βγαλει πολλα λαβρακια ρεεε

    • Ανάλογο περιστατικό έγινε σε παραλία της πόλης...ξημερώματα Κυριακής.

      Υπάρχουν συμμορίες νεαρών Αλβανικής καταγωγής που παρενοχλούν ξένες που έχουν σταμπάρει από τα κ…χανεία και ξέρουν ότι έχουν πιεί ..μάλιστα έχουν αναρτήσει και σχετικό θέμα στο φέισμπουκ ..παρενοχλούν τουρίστριες ,τις προκαλούν ομαδικά με χυδαίες εκφράσεις. Γνωστά χρόνια, αλλά έχει παραγίνει το κακό.Οργώνουν τις παραλίες μέχρι το πρωί για θύματα, όπως τα 90ς,που τώρα οι τότε τσαντάκηδες το παίζουν νοικοκυραίοι.

  2. Η αδιαφορια και το δεν βαριεσαι θα μας καταστρεψει.Ολοι ξερουμε για τις ,να το πω ,παρεες των Αλβανων απο την μια,(μεσα μπορει να μην ειναι μονο Αλβανοι αλλα ειναι οι περισσοτεροι)οι γυφτοι απο την αλλη εχουν φερει το νησι να κτυπαει κοκκινο στη παρανομια.Καντε κατι..εξηγιστε στα παιδια οτι δεν ειναι μελλον να κλεβουν και να το παιζουν νταιδες.Αυτο αργα η γρηγορα οδηγει στη καταστροφη.Η ζωη εχει πολλα ομορφα να ζησουν χωρις μαγκιες .Αυτα για τους Αλβανους που μπορει να αλαξουν αν σκευτουν και σεβαστουν τη χωρα που ζουν.Αληθεια τη εκανε η χωρα τους η Αλβανια για αυτους;Τους αναγκασε να φυγουν απο τα σπιτια τουσ.Ας σεβαστουν λοιπον το μερος που τους δεχτηκε .Οσο για τους γυφτους δεν υπαρχει σωτηρια.Δεν θελουν.Εκεις π[ρεπ[ει αλλα μεετρα και δεν ειναι φασιστηο.Δεν με δεχεσαι σαν κοινονια…δεν σε δεχομαι και εγω.Σε απομονωνω μακρια μου.Τοσο απλα.Δεν ειναι λιγες οι φορες που τους πηγα σε σχολια πληρωνοντας ολοι εμεις και αυτοι τεκλικα πουλησαν ….τα βιβλια και τετραδια που τους εδωσαν.Αρκετα.

    • Έχεις δίκιο, αλλά η Κοινωνία και η Αστυνομία κολλάει στον όρο ανήλικα

      Είναι σε συγκεκριμένες περιοχές,ανά παρέες των πλέον 10 ατόμων,από μικρά λόγω κουλτούρας χασισόνονται,ουρλιάζουν, φωνάζουν, ενοχλούν, οδηγούν παράνομα,κάνουν επικίνδυνες πλάκες,πάνε κάτω στις παραλίες μέχρι πρωίας και παρακολουθούν κορίτσια που πάνε για μπάνιο..σπάνε μπουκάλια…και τσαμπουκαλεύονται λόγω αριθμού.Στα μπαρ υπάρχουν συμμορίες που κλέβουν κινητά.. εκμεταλλευόμενοι την μέθη και συνωστισμό.Οταν γίνονταν τα πάρτι με αφρούς πριν 20 χρόνια,το τι γινόταν το ήξεραν μόνο οι επιτετραμένοι χωρών..μια μέρα πριν τον σεισμό έκλεψαν μια 18χρονη και πήγαν να την βιάσουν,το θέμα κουκουλώθηκε, αλλά ας αιτηθεί ο κ.Κιάρης δημοσιοποίηση στοιχείων παρανομίας μετά τις 12…το καλοκαίρι του 2017..θα φρίξετε όλοι σας.μονο για το ’17 είχαν κλέψει από πελάτες δωματίων που έμεναν ισόγεια 6 ξενοδοχεία καθημερινά πολλούς που κάποιοι δεν ξαναήρθαν…

  3. Πίνουν, δεν ξέρουν τι κάνουν κυριολεκτικά όμως δεν ξέρουν και μετα ειναι «Α, με βιασε!»
    Δεν είναι αθώοι όλοι αλλα αυτο με τις τουρίστριες παρα παει. Λιώμα φίλε από το βραδυ μέχρι και το πρωι. Αν ισχύει ότι τη βίασε να υποστεί τις συνέπειες αν ομως οχι αν κινηθεί ο άνθρωπος νομικά απεναντι της.

    • Υπάρχουν στοιχεία που να καταδεικνύουν τον αριθμό των εμβολιασμένων με καταγωγή από Βαλκάνια; συγκεκριμένα αυτοί που ασχολούνται με οικοδομικές εργασίες,συντηρήσεις,κήπους, καθαρισμό σπιτιών,φύλαξη ηλικιωμένων, οδηγοί,εργαζόμενοι σε Rent a Car (εδώ είναι που γελά και το παρδαλό αιγοπρόβατο)…., επειδή παραδίδουν εκατοντάδες ενοικιαζόμενα την ημέρα!!!!! Έπαρχε, Δήμαρχε ..καλά όνειρα και ξεσκέπαστα.

  4. Σοβαρότατο προβλημα για το νησι ειναι πολλοί αληταμπουρες…κλεφτρονια κτλ. Με κατάληξη να δυσφημηζετε το νησί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ