ΒΙΝΤΕΟ Έπαρχος Κω: Η επιδημιολογική εικόνα του νησιού και η «γαλάζια ελευθερία»

5
1539

ΒΙΝΤΕΟ O Έπαρχος στο Kos TV για την επιδημιολογική εικόνα της Κω και την επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία»

πηγή: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Σημειώστε την τελική εικόνα ακριβώς πάνω, την τέταρτη εικόνα, δείχνει ότι τα κύτταρα του αίματος αυτού του ατόμου δεν είναι πλέον λεία και συμμετρικά. Τώρα καλύπτονται με εξογκώματα και προεξοχές. Αυτός είναι ένας σκόπιμος παγκόσμιος πόλεμος για το ανθρώπινο αίμα Όπως λένε ο Δρ Sherri Tenpenny και ο Δρ Luc Montagnier, και άλλοι, οι ενέσεις θα σκοτώσουν και δεν θα σταματήσουν ποτέ να σκοτώνουν. Ο Δρ Montagnier, ίσως ο κορυφαίος ιολόγος του κόσμου, προβλέπει ότι το προσδόκιμο ζωής όλων όσων έχουν κάνει την ένεση kill shot είναι μόνο 2 χρόνια. Θυμηθείτε τις προβολές του Deagel.com … μόνο 99 εκατομμύρια Αμερικανοί θα ζουν μέχρι τον Ιανουάριο του 2025 … δηλαδή μόλις 3 και 3/4 χρόνια από τώρα.

  Θυμηθείτε επίσης, ότι όλοι οι κορυφαίοι πολιτικοί και παίκτες “name” όπως ο Brain Dead Biden, ο Ho Harris Emhoff και η απάτη αψίδων Tony Fauci … έλαβαν μια κενή ένεση φυσιολογικού ορού … όχι το πραγματικό πλάνο. Ο Fauci δεν μπορούσε καν να θυμηθεί ποιο χέρι πήρε την ένεση την επόμενη μέρα …

  • Άκου πράγματα.Παμε ένα στοίχημα για να μην λες καλακιες.βάλε το σπίτι ΔΟΥ να βάλω το δικό μου και το 2025 αν ζούμε ακόμα το περνώ;Είσαι;Αλλιώς άντε κάνε μπάνιο μπας και ξυπνήσεις.

 2. Επειδή κάποιοι είναι πολύ ηλίθιοι.Ξέρετε ποσό έχει αυξηθεί το προσδόκιμο ζωής τα τελευταία 50 χρόνια με τα εμβόλια και τα φάρμακα;Σίγουρα δεν το γράφει το Μακελειο ούτε το λέει ο καραφλός πλασιέ που πουλάει κρέμες για καράφλα με δώρο επιστολή του Χριστού.Αλλά θα σας το χαλάσω.

 3. Ειπα να μην γραψω..αλλα ΔΕΝ γινετε!!
  Ο ορισμος του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ….
  Μηδεν οξεα!!
  Μηδεν λιπαρα!!
  Μηδεν σε ολα!!!
  Ας προσεχατε!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ