ΒΙΝΤΕΟ Ο Δημήτρης Χόνδρος στο kostv εφ’όλης της ύλης

8
1125

ΒΙΝΤΕΟ Ο Δημήτρης Χόνδρος στο kostv εφ’όλης της ύλης

Πηγή: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. φιλοσ ΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΦΑΓΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑ ΤΡΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΗΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΠΡΑΒΟ

  2. Πολύ παράβαση στο Νησί,χάος από κάποιους…κιτσαριό, φτηνή απομίμηση έτσι δεν καταπολεμάται το All Inclussive.Δημήτρη πρέπει να περάσεις στον Δήμαρχο ότι πρέπει να μάθει να λέει και κανένα ΌΧΙ’, αλλιώς την μετριοπάθεια την εκλαμβάνουν σαν αδυναμία κάποιοι.
    Δεν είναι ούτε εικόνα παραλιών αυτές,ούτε Λιμανιού με τόσες παραφωνίες.Δεν μιλώ για τάξη, αυτή δεν υπήρχε ποτέ!!!

    • Το ωραιωτερο νησι της ελλαδας ειναι η κως. Και καθε μερα γινεται ωραιωτερο. Εσυ που μιλας για καρακιτσαριο, ησουνα στο νησι τοτε που το λιμανι εχασκε, οι φοινικες ξεροι, τα φωτιστικα σβησμενα και γανιασμενα,και παρατημενα ολα στη τυχη τους? Ειχαμε πολλα χρονια να δουμε τοσο καθαρη και περιποιημενη την πολη, χαιρεσαι να περπατας στο λιμανι, ολος ο κοσμος το λεει, και δινει συγχαρητηρια, στη νεα δημοτικη αρχη ΝΙΚΗΤΑΡΑ, γιατι δουλευει και προσπαθει για το καλυτερο, σε μια περιοδο, που ολη η ελλαδα υποφερει με την πανδημια.

  3. Το ωραιωτερο νησι της ελλαδας ειναι η κως. Και καθε μερα γινεται ωραιωτερο. Εσυ που μιλας για καρακιτσαριο, ησουνα στο νησι τοτε που το λιμανι εχασκε, οι φοινικες ξεροι, τα φωτιστικα σβησμενα και γανιασμενα,και παρατημενα ολα στη τυχη τους? Ειχαμε πολλα χρονια να δουμε τοσο καθαρη και περιποιημενη την πολη, χαιρεσαι να περπατας στο λιμανι, ολος ο κοσμος το λεει, και δινει συγχαρητηρια, στη νεα δημοτικη αρχη ΝΙΚΗΤΑΡΑ, γιατι δουλευει και προσπαθει για το καλυτερο, σε μια περιοδο, που ολη η ελλαδα υποφερει με την πανδημια.

    • Λέω να φωταγωγηθούν τα Δημόσια Κτίρια και υπηρεσίες με το ροζ χρωματάκι του I love Kos..προτείνω να γίνει στην Κω και Gay Parade, αντί στην Αθήνα και συ με ένα φτερό στο χέρι να γίνεις παραστάτης…Κόψε και κάτι απ’ τα σάλια σου όμως,θα μας κολλήσεις βλέννες.υποθέτω ότι οι κουρτίνες σ αρέσουν έτσι όπως είναι στολισμένες οι παραλίες,για αυτό φέρε απ το σπίτι να ντύσεις και τα Δημόσια Κτίρια..Να δούμε στο Μουσείο ,στο Επαρχείο να ανεμίζουν κουρτίνες,όπως στο Άμστερνταμ και από μέσα να σφυρίζεις από ικανοποίηση.
      Απ το ένα άκρο στο άλλο.Καμιά βόλτα πας να διαπιστώσεις τι καταγγέλλουν κάποιοι;
      Μήπως να σας βάλουν πρωτοσέλιδα σε Παγκόσμια περιοδικά;

    • Το ταμτάκο ψάχνουν ,μήπως τον πήρε το μάτι σου πίσω από καμία κουρτίνα;

  4. ΜΠΑΤΤΑΛΕΜΕΝΟΣ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΕΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΥΡΟΛΟΓΟ, ΚΑΙ ΨΑΞΟΥ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ