Ρόδος: Υπαστυνόμος κατέστρεψε το αυτοκίνητο Αστυνομικού Διευθυντή – Δείτε φωτογραφίες

16
2212

Υπαστυνόμος Β´ που υπηρετεί ως γραμματέας στο ΑΤ Ρόδου εμβόλισε με φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, το επιβατικό ιδιωτικό αυτοκίνητο του αστυνομικού Διευθυντή της Α᾽ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου

Ενά απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Ρόδο έξω από τα γραφεία της Α᾽ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου.

Υπαστυνόμος Β´που υπηρετεί ως γραμματέας στο ΑΤ Ρόδου εμβόλισε με φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, το επιβατικό ιδιωτικό αυτοκίνητο του αστυνομικού Διευθυντή της Α᾽ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου κ. Μιχάλη Καληωράκη και ακολούθως βγήκε από το φορτηγό και προκάλεσε φθορές και με βαριοπούλα.

Ο υπαστυνόμος συνελήφθη και θα διενεργηθούν τα δέοντα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορμή για την επίθεση υπήρξε ενδοϋπηρεσιακό ζήτημα.

Δείτε φωτογραφίες: 

1_2
2
3
4

Πηγή: dimokratiki.gr

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρέπει να περνούν καλούς μισθούς εκεί στη Ρόδο.Είδατε με τι αυτοκίνητα κυκλοφορούν;Μάλλον θα κάνουν πολλές……υπερωρίες.

  2. Είστε σίγουροι οτι αυτοί είναι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ;
    Δεν νομίζω…
    Ε τότε, ποιοί είναι οι …..;
    Μήπως να αλλάξουμε δεδομένα στον σκληρό για το τί συμβαίνει στην κοινωνία μας;
    Και μη χειρότερα…

  3. Τραβάς ζόρι με τους μπάτσους από ότι φαίνεται. Ή πρεζονας είσαι, πελατακι ή στην έχει κάνει κανένας μπάτσος …. Ξυδακι και περαστικά….

    • Εσυ είσαι μπάτσος και εισπράττεις
      ;Οι …όζοι στο τέλος τα λεφτά τους τα τρώνε άλλοι.Μην χαίρεσαι.

  4. Φαντάσου τί σχέσεις εξουσίας υπάρχουν στα Άδυτα τής Ετσιγουσταρωρε εξουσίας
    που την πληρώνουμε να μάς προστατεύει από κάτι τέτοιες ενέργειες.

  5. καλα μεροκαματα δεινουν στην ελληνικη αστυνομια.αυτοκινηταρες χιλιαδων ευρων και απο τους δυο.να μας πουνε πως τα πηραν απο το μισθο τους.

  6. Αστυνομικοι σου λεει… ο ενας με αγροτικο- επαγγελματικο και ο άλλος με Mercedes AMG διόλου ευκαταφρόνητης αξίας…ΚΑΤΙ ΒΡΟΜΑΕΙ !!!!

  7. Ένας διευθυντής δεν ειναι άξιος μετα απο τριάντα χρονια δουλειάς να εχει μερσεντές !! Ξέρετε εσεις ολοι που κρίνεται τι άνθρωπος ειναι και τι αλλα εισοδήματα εχει;;; αυτός σας τρώει η το οτι ο άνθρωπος παραλίγο να χάσει και την ζωη του;;; τι κακιά κουβαλεται;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ