Επαρχείο Κω-Νισύρου: Χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης Α.Μ.Ε.Α. 2021

0
385

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ Α.Μ.Ε.Α. 2021

 

Ξεκίνησε η διαδικασία χορήγησης Δελτίων Μετακίνησης Α.Μ.Ε.Α. 2021 από το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Κω, σύμφωνα με το Φ.Ε.Κ. 4563/Τ. β΄/ 15-10-2020 και τη διευκρινιστική εγκύκλιο με Α.Δ.Α.: ΩΖΥΡ46ΜΤΛ/2021.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για έκδοση νέων δελτίων είναι τα κάτωθι: φωτοτυπία ταυτότητας, πρόσφατο εκκαθαριστικό εφορίας, δύο φωτογραφίες, υπεύθυνη δήλωση περί της διεύθυνσης κατοικίας και τη μη παραλαβή ανάλογου Δελτίου από άλλη Περιφερειακή Ενότητα ή Κ.Ε.Π., έγγραφο ΚΕΠΑ όπου να αναγράφεται ως ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 67%, βιβλιάριο υγείας.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την ανανέωση υπαρχόντων δελτίων είναι: φωτοτυπία ταυτότητας, πρόσφατο εκκαθαριστικό εφορίας, υπεύθυνη δήλωση περί της διεύθυνσης κατοικίας και τη μη παραλαβή ανάλογου Δελτίου από άλλη Περιφερειακή Ενότητα ή Κ.Ε.Π., βιβλιάριο υγείας.

Για πληροφορίες και για ορισμό συνάντησης για έκδοση ή  ανανέωση Δελτίου, επικοινωνήστε με την Προϊσταμένη του Τμήματος Δήμητρα Γιάχου αρ. τηλ.: 22420-57915, από Δευτέρα έως Παρασκευή και κατά το ωράριο απασχόλησης της, 07:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και του Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας του Επαρχείου Κω είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν άμεσα τους συμπολίτες μας, τηρώντας τα μέτρα πρόληψης κατά της πανδημίας covid19, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία.

 

 

 

Γραφείο Τύπου

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ