Ιωάννης Παππάς: Αίσιο τέλος για τους συγγενείς των δύο Καλυμνίων που απεβίωσαν από Κορωνοιό στην Κρήτη

5
1959

Ιωάννης Παππάς: Αίσιο τέλος για τους συγγενείς των δύο Καλυμνίων που απεβίωσαν από Κορωνοιό στην Κρήτη.

Έπειτα από συνεχείς συνεννοήσεις και επικοινωνία του Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά με την Πολιτική Προστασία, το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ  , έχει τελικά αίσιο τέλος η αγωνία των συγγενών των θυμάτων του Κορωνοιού, που απεβίωσαν στην Κρήτη και δεν ήταν δυνατή η μεταφορά τους στην Κάλυμνο.   Οι σωροί των άτυχων Καλυμνίων θα μεταφερθούν αύριο Τρίτη στις 7 το πρωί, με ιδιωτική πτήση από την Κρήτη στην Κω και στη συνέχεια αμέσως με σκάφος στην Κάλυμνο όπου και θα ταφούν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Επιπλέον ο κ. Παππάς ζήτησε από την Πολιτική Προστασία και τους αρμοδίους φορείς  να μεριμνήσουν ώστε να αντιμετωπίζονται  παρόμοιες καταστάσεις και να μη βιώνουν οι οικογένειες  επιπλέον δοκιμασίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να είναι καλά ο Δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης που τακτοποίησε το θέμα και για τους δύο Καλυμνίους .Διότι αν περιμέναμε από σένα Γιάννη Παππά και την συμμορία της Νέας Δικτατορίας , φέξε μου και γλίστρησα ! Είναι επίτευγμα του Νίκου Αντωνιάδη! Μην καπητλεύεσαι την δόξα και τον Αγώνα άλλου για ψηφαλάκια !

  2. Είναι αδιανόητο , να χρειάζεται παρέμβαση πολιτικού για τα αυτονόητα!!!
    Λυπάμαι αφάνταστα …. Τριτοκοσμικές καταστάσεις!
    Να πρέπει να βάλεις μέσο για να μεταφερθείς σε νοσοκομείο της προκοπής για να σώσεις τη ζωή σου, και αν κάποιος δεν καταφέρει να επιβιώσει , να μη μπορεί να ταφεί στο τόπο του!!
    Τι προσβολή της αξιοπρέπειας της ανθρώπινης υπόστασης και πόση αδικία και άνιση τελικά αντιμετώπιση των πολιτών των νησιών μας!!!
    Πληρώνουμε φόρους και απαιτούμε τουλάχιστον τα αυτονόητα!
    Νιώθω πλήρη απογοήτευση και θλίψη για όλα αυτά ….
    Αλλά ακούει κανείς???? Δεν νομίζω….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ