Βγήκε νικητής ο Δάσκαλος και «Άρχων Μαΐστωρ της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας»Γ. Χατζηθεοδώρου έπειτα από 54 μέρες σκληρής μάχης με τον κορονοϊό

0
832

Ο δάσκαλος μουσικής, τ. Γυμνασιάρχης, ιεροψάλτης και «Άρχων Μαΐστωρ της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας», Γιώργος Χατζηθεοδώρου, για 54 ημέρες έδωσε με θάρρος, αξιοπρέπεια και στωϊκότητα την σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό και εξήλθε νικητής από το τμήμα covid του Νοσοκομείου Καλύμνου.

Με το μήνυμα του, εκφράζει τις ευχαριστίες προς το προσωπικό του Νοσοκομείου, εξαίροντας την ανθρωπιά και την επιστημονική τους επάρκεια, ενώ στέλνει και τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους όσους συμπαραστάθηκαν με μηνύματα στον δύσκολο αγώνα που έδωσε, τόσο εντός όσο και εκτός της Καλύμνου.

Ο αγώνας που έδωσε απέναντι στην νόσο και το αίσιο τέλος που είχε, αποτελεί ένα αισιόδοξο μήνυμα για την τοπική κοινωνία, πως ο κορωνοϊός είναι ένας εχθρός που απειλεί μεν τις ζωές όλων, αλλά δεν είναι ανίκητος και με πίστη, προσπάθεια και τήρηση των μέτρων μπορεί να νικηθεί και να ξαναπάρουμε πίσω τις ζωές μας.

Αγαπητέ και εξαίρετε καθηγητά, εμείς η έγκυρη ενημερωτική σελίδα μας «ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» σας ευχόμαστε ολόθερμα να είστε πάντα «σιδερένιος» και να συνεχίσετε να προσφέρετε το πλούσιο πνευματικό σας έργο, στο αναλόγιο της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας και κοντά σας οι νέες γενιές να μαθαίνουν την μεγάλη βυζαντινή μουσική.

 

Ακολουθεί το μήνυμα του Γ. Χατζηθεοδώρου:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

Με την ευκαιρία της εξόδου από το Νοσοκομείο Καλύμνου, όπου παρέμεινα επί 54 ημέρες λόγω κορωνοϊού επιθυμώ να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες μου προς όλο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, για το εξαίρετο ενδιαφέρον προς το πρόσωπο μου, καθώς και την άριστη επιστημονικά αντιμετώπιση του προβλήματός μου.

 

Επίσης θερμές ευχαριστίες εκφράζω και προς όλους τους πολυπληθείς, εντός και εκτός της Καλύμνου, μαθητές μου και τους φίλους μου, οι οποίοι είχαν την αγάπη, και το πέραν της τυπικής υποχρέωσης ενδιαφέρον, να τηλεφωνήσουν ή να επικοινωνήσουν με SMS κλπ., για να πληροφορηθούν περί της υγείας μου

 

Γεώργιος Ι. Χατζηθεοδώρου

πηγή: http://www.platy-kalamatas-messinias.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ