Εργατικό Κέντρο προς Διοικητή Νοσοκομείου Κω για το πανό που κατέβασε: Ενοχλούσε το πανό την αισθητική του χώρου και όχι το αντίσκηνο;

12
497

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 

Φαίνεται πως ο Διοικητής Νοσοκομείου Κω, Σ. Βασιλειάδης  ενοχλημένος από τα πραγματικά και επιτακτικά αιτήματα για την άμεση θωράκιση του Νοσοκομείου Κω και για λήψη μέτρων προστασίας της υγείας όλων μας, κατέβασε το πανό που το Εργατικό Κέντρο τοποθέτησε, μετά από εκδήλωση που πραγματοποίησε στον χώρο, ανακοινώνοντας την συγκέντρωση στις 30 Μάρτη.

Αναρωτιόμαστε;;; Ενοχλούσε το πανό την αισθητική του χώρου και όχι το αντίσκηνο;;;;;

Πλανάται αν πιστεύει πως η παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής δράσης που επιλέγει, θα μας εμποδίσει να προβάλλουμε με κάθε τρόπο και μέσο τα δίκια μας.

Όλοι στην συγκέντρωση σωματείων για την Υγεία μας και τις ζωές μας, την Τρίτη 30 Μάρτη 2021 στην Πλ. Ελευθερίας στις 18:00.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να το αναρτήσουν σε χώρο του Εργατικού Κέντρου. Το αν ενοχλούσε ή όχι την αισθητική του χώρου, δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει ότι δεν μπορούν να αναρτούν πανό όπου τους καπνίσει.

  2. Αυτοί νομίζουν ότι με ένα δυο τρία πανό που πανε και κρεμανε οτι κατι έκαναν . Κάτι άλλαξαν . Τι να πω . Τσοπανακια μια ζωή μερικοί.. Συνεχίστε να κλαίτε .

  3. Καλά σας έκανε έχετε καταντήσει αηδία πάτε και κολλάτε αφίσες και πανομαπο δω και από κει χωρίς να ρωτήσετε κανένα, δεν είναι τσιφλίκια σας ούτε οι αυλές του κόσμου ούτε τα δημόσια ιδρύματα… Αΐντε όρφανα του Στάλιν

  4. Γιατί βρε παιδιά δεν το βάζετε το πανό έξω από το σπίτι σας? Καρφώστε το πάνω στον τοίχο σας, έτσι κανείς δεν θα μπορεί να το κατεβάσει. Έτσι κι αλλιώς είναι πολύ καλαίσθητο. Θα είναι πραγματικά πολύ όμορφο !!!

  5. Ψωμί. Παιδεία. Υγεία. Ελευθερία. Δημοκρατία. Για τα υπόλοιπα στους πειρατές του φασισμού και τις γνωστές συνιστώσες του…. που εξυπηρετούνται από γνωστές φάτσες γραφικές (δήθεν ,λαθραίους «επιστήμονες»»

  6. Οι υποστηρικτές του Κουφοντίνα και της 17 Νοέμβρη μιλούν για υγεία – ελευθερία και παιδεία !!!!!!!! Ωραίο

  7. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ ΝΑ ΚΡΕΜΟΥΣΑΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΝΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΣΣΔ?ΓΚΟΥΛΑΓΚ Κ ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΟΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Κ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.ΕΝΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΛΕΓΕΣΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΝΑΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Κ ΤΡΩΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ Κ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΤΕ(ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΤΕ)30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΚΟΜΑ?ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ Κ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ