ΒΙΝΤΕΟ Δεν ανανεώθηκε η σύμβαση του Ουρολόγου στο νοσοκομείο Κω. Τέλος του χρόνου αποχωρεί

16
3376

ΒΙΝΤΕΟ Δεν ανανεώθηκε η σύμβαση του Ουρολόγου στο νοσοκομείο Κω. Τέλος του χρόνου αποχωρεί

πηγή:KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι κρίμα που φεύγει ο γιατρός κος Κουλης. Ντροπή μας που δεν είμαστε σε θέση να κρατήσουμε τέτοιους σημαντικούς ανθρώπους και επιστήμονες.

  2. Κρίμα εξαίρετος ιατρός και πάνω από όλα άνθρωπος, δεν τον πρόσεξαν σου χρωστάω την ζωή μου γιατρέ ευχαριστώ πολύ για ολα

  3. Είστε άχρηστοι…..συνεχίζεται την αποδυνάμωση του νοσοκομείου στον βωμό του χρήματος όλα.

  4. Και ο νοσηλευτης και ο γιατρός είναι άξιοι επιστήμονες
    Ο διοικητής γτ δεν κάνει τίποτα;

  5. Τα παράπονά σας στον Παππά που μαγείρεψε την θέση και μας έφερε κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ από την Ρόδο ! Καρφί δεν τους καίγεται για το νοσοκομείο Κω. Η τοπική της ΝΔ δεν βλέπει, δεν ακούει , κοιμάται μήπως όρθια ; Δυστυχώς η Κως πήγε πολλά χρόνια πίσω.

  6. Έχει σώσει τον σύντροφό μου από σηψαιμία λόγω αποστήματος στους όρχεις.εαν δεν ήταν εδώ να το ανοίξει άμεσα θα είχε πεθάνει…ρωτάτε αν έχει ο καθένας λεφτά να πηγαίνει Ρόδο κ Αθήνα; ο κύριος Κούλης, ο κύριος Μαυροειδής κ η κυρία Κιουρτσιδου κρατάνε το νοσοκομείο…ειναι άνθρωποι κ δεν σε βλέπουν σαν χρημα. αν φύγει κ αυτός κλείστε το.

    • ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ……

  7. Δε πειραζει που φευγει εδω εφεραν περιπολικα δεν χρειαζομαστε ιατρους εχουμε μπατσους

  8. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΠΑ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΙΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ.
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
    ΑΣΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΟΚΙΑ. , ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

  9. τον ουρολογο δεν μπορουν να τον κρατησουν, αλλα τουριστες-γιατρους….ξερουν να φερνουν, να μην δουλευουν και να κονομανε «εφημεριες».

  10. ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ.ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΡΕΚΑΛΕΣΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ.ΕΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΝ ΠΙΚΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΖΩΕΣ .ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΙΣΩ . ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΩ ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

  11. Φεύγει ο ουρολόγος που βοήθησε όλο τον κόσμο και δεν κάνουμε τίποτα. Έφυγε η ακτινολόγος η κυρία Τιτκοβα , δεν μιλήσαμε. Έφυγε ο ΩΡΛ, δεν μιλήσαμε. Φεύγουν τόσοι γιατροί και δεν έρχεται ούτε ένας και έχουμε και την πανδημία. Κύριε Παππά αντί να ταζετε νέο νοσοκομείο δεν βλέπετε το θέμα των γιατρών μην φύγουν άνθρωποι άδικα?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ