Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Σωτήρη Μαραγκού – Η ανακοίνωση του Περιφερειάρχη

0
4078

Ανακοίνωση του Περιφερειάρχη κ. Γ. Χατζημάρκου

Ανακοίνωση για την απώλεια του Σωτήρη Μαραγκού εξέδωσε πριν από λίγο ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται:

«Με πόνο ψυχής πληροφορήθηκα σήμερα το πρωί την απώλεια του στενού συνεργάτη μου, Aντιπεριφερειάρχη Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου Σωτήρη Μαραγκού.

Αναπάντεχο το άγγελμα του θανάτου ενός ανθρώπου που υπήρξε αγωνιστής της ζωής, υποδειγματικός οικογενειάρχης, σωστός επιχειρηματίας, λάτρης της ιδιαίτερης πατρίδας του της Κω την οποία υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια από σημαντικά πόστα, σταθερός στις ιδεολογικές του πεποιθήσεις, αγνός φίλος και στενός συνεργάτης μου.
Ο Σωτήρης τίμησε το ψηφοδέλτιο της παράταξης μας στις τελευταίες εκλογές και εξελέγη Περιφεριακός Σύμβουλος. Στα δύο αυτά χρόνια της θητείας μας, υπηρέτησε με συνέπεια και εργατικότητα το Περιφερειακό Φυτώριο ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τις αξίες και τη διάθεση του για δουλειά και προσφορά στην πατρίδα του.
Παρά την ψυχική του λεβεντιά και αντοχή δεν άντεξε στην αρρώστια που πρόσφατα άρχισε να τον ταλαιπωρεί.
Σήμερα θρηνούμε τον άδικο και πρόωρο χαμό του.
Θα τον θυμάμαι πάντα με το πλατύ του χαμόγελο, την απλότητα και την ανθρωπιά του.
Εκφράζω τα θερμότατα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του και στους οικείους του.
Καλό σου ταξίδι αγαπημένε φίλε Σωτήρη.»

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΟΥ ΚΩ-ΝΙΣΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΜΑΡΑΓΚΟΥ

Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη θλίψη μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους  του εκλιπόντος   Ευστάθιου Σωτήρη Μαραγκού, Αντιπεριφερειάρχη Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Αποχαιρετούμε έναν καλό φίλο, έναν στενό συνεργάτη  που πάντα προσέφερε ανιδιοτελώς στην κοινωνία μας  με την πολυετή παρουσία του και δράσεις του στα κοινά.

 

 

 

Ο Έπαρχος Κω -Νισύρου

 

                                                        Καμπανής Ιωάννης

Συλλυπητήρια δήλωση Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά

για το θάνατο του Σωτήρη Μαραγκού

Για έναν άνθρωπο που έβαλε τη δική του σφραγίδα στα κοινά του τόπου μας τις τελευταίες δεκαετίες, ένα καλό φίλο και εξαίρετο οικογενειάρχη, είναι δύσκολο να αποδεχθείς την απώλεια του.

Ο Σωτήρης, υπήρξε για όλους τους Κώους, ο άνθρωπος της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Δοτικός και συνάμα αυθεντικός, ανέπτυξε ισχυρότατους δεσμούς με το λατρεμένο του χωριό την Κέφαλο, νοιαζόταν για την πρόοδο του χωριού και των συμπατριωτών του, στενοχωριόταν όταν τα πράγματα δεν «έτρεχαν» όπως εκείνος ήθελε.

Δημιουργικός, με ανήσυχο πνεύμα, ανέπτυσσε με ιδιαίτερο χιούμορ κάθε τι που τον εξέφραζε.

Θα μας λείψει πολύ.

Στην αγαπημένη του σύζυγο, το στήριγμα του όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και στα παιδιά του που τόσο λάτρευε, τα θερμά μου συλλυπητήρια.

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: Συλλυπητήριο  Μήνυμα για τον θάνατο του Σωτήρη Μαραγκού

Έφυγε από τη ζωή σήμερα σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου νοσηλευόταν, ο αντιπεριφερειάρχης  Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας  Σωτήρης Μαραγκός .

Έχασε τη μάχη που έδινε για να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Ο εκλιπών ήταν στα κοινά από το 1975 μέχρι σήμερα  και υπηρέτησε την  αυτοδιοίκηση με συνέπεια.

Είδε τις αλλαγές  που επήλθαν με τον «Καποδίστρια» και τον «Καλλικράτη» στον Α βαθμό αυτοδιοίκησης και είχε γνώση των αναγκών των κοινοτήτων αλλά  και των Δήμων  στη συνέχεια. Στο Β βαθμό αυτοδιοίκησης υπηρέτησε από το 2019 ως σήμερα, ως περιφερειακός σύμβουλος και αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικότητας .Προσέφερε επίσης και στον αθλητισμό.

Ο  επικεφαλής  της Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου κ. Μανώλης Γλυνός οι περιφερειακοί σύμβουλοι και τα μέλη της παρατάξεως,  εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους  στην οικογένεια του εκλιπόντος για την απώλεια του.

 

Γραφείο Τύπου

Ο αποχαιρετισμός από τον συνάδελφό του Αυτοδιοικητικό Γιάννη Κρητικό:

ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΩ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κω σε κατεπείγουσα συνεδρίασή του, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 24 Μαρτίου & ώρα 11:00 π.μ., αφού άκουσε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου την θλιβερή αναγγελία θανάτου του συμπατριώτη μας Μαραγκού Σωτηρίου – Ευσταθίου, επί πολλά έτη δημοτικού συμβούλου, περιφερειακού συμβούλου & νυν Αντιπεριφερειάρχη, εξήρε στη συνέχεια το ήθος, την προσωπικότητα, κυρίως δε την προσφορά του στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης,

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

  1. Να εκφράσει τη θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια των μελών του, στην οικογένειά του.
  2. Τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, να παραστεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Κω στη νεκρώσιμο ακολουθία, να επιδώσει στην οικογένεια του εκλιπόντος το παρόν ψήφισμα, και
  3. Να δημοσιευθεί στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

 

 

Το παρόν ψήφισμα έλαβε αύξοντα αριθμό Απόφασης 70/2021

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΩ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

ΚΑΛΛΟΥΔΗΣ Μ. ΙΩΑΝΝΗΣ

 

 

ΙΩΑΝΝΑ ΡΟΥΦΑ: Καλό ταξίδι Σωτήρη

Ο Σωτήρης Μαραγκός κατάφερνε πάντα να είναι παρών.
Είτε στο προσκήνιο είτε στο διακριτικό παρασκήνιο.
Έχτισε με τους συνεργάτες του το ΚΤΕΛ ΚΩ που έδωσε τη δυνατότητα στα παιδιά των χωριών να μαθητεύσουν στο Γυμνάσιο και Λύκειο της Κω.
Υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση με συνέπεια και κόστος.
Για όλα όσα κατάφερε υπήρχαν λόγοι και ικανότητα!
Τους λόγους αυτούς αλλά και την ιδιαίτερη ικανότητα του θα επικαλούμαστε για πολλά χρόνια δίκην μνημόσυνου.
Καλό ταξίδι Σωτήρη.
Καλό κουράγιο στην οικογένεια του.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΟΥ: ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΗ ΜΑΡΑΓΚΟ

 

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή το θάνατο του Σωτήρη Μαραγκού:

 

«Ο Σωτήρης Μαραγκός υπήρξε άνθρωπος της προσφοράς, αγάπησε τον τόπο του, τη Κω, τα Δωδεκάνησα, όσο λίγοι.

Τιμήθηκε πολλαπλά από τους συμπατριώτες του, οι οποίοι τον στήριξαν και τον εμπιστεύτηκαν σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις.

Εξαίρετος οικογενειάρχης, άνθρωπος της εργασίας και του μόχθου, αφήνει πίσω του ένα μεγάλο κενό.

Στην οικογένειά του, στην αγαπημένη του σύζυγο και τα παιδιά του θέλω να απευθύνω τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια».

Συλλυπητήριο μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την απώλεια του Σωτήρη Μαραγκού

 

Έρχονται στιγμές που δεν μπορείς να πιστέψεις ότι ένας θαυμάσιος άνθρωπος έφυγε από κοντά μας.

 

Οι λέξεις δεν φτάνουν για να περιγράψουν την αυθεντικότητα του Σωτήρη Μαραγκού. Ενός ανθρώπου που, με ό,τι και αν ασχολήθηκε, άφησε το μοναδικό του στίγμα, τη μοναδική του αγάπη για τον τόπο του, την Κω πάνω από όλα, την οικογένεια του, τους φίλους του, τους συνεργάτες του.

 

Ο Σωτήρης Μαραγκός, με την πολύχρονη πορεία και προσφορά του στα κοινά της Δωδεκανήσου, υπήρξε ένα μοναδικό πολιτικό στέλεχος της μεγάλης παράταξής μας, ένας αξιόπιστος και δυναμικός αγωνιστής, ένας μεγάλος δάσκαλος, ένας αγνός πατριώτης.

 

Θα θυμόμαστε πάντα τη λεβεντιά του, την ειλικρίνεια του, το σταθερό του βλέμμα και την άδολη προσφορά και βοήθεια του σε όλους εμάς που ζητούσαμε τη γνώμη του και τη συμβουλή του.

 

Βαθύτατα συντετριμμένη, εκφράζω τα θερμότατα συλλυπητήρια μου, στην Ευαγγελία, τον Αριστείδη και τη Μαρία, που τους υπεραγαπούσε.

 

Αγαπημένε φίλε Σωτήρη, καλό σου ταξίδι.

Ιωάννης Παππάς : Καλό ταξίδι φίλε και συναγωνιστή Σωτήρη

Συλλυπητήριο Μήνυμα

 

«Φτωχότερη» είναι από σήμερα η Κωακή κοινωνία, μετά τον άδικο και αιφνίδιο χαμό του Αντιπεριφερειάρχη Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου Σωτήρη – Ευστάθιου Μαραγκού,  που νικήθηκε μετά από έναν άνισο αγώνα από την επάρατη νόσο.

 

Ένας σπουδαίος, ευγενικός και καλός πατριώτης που αγαπούσε τον τόπο του και τον υπηρέτησε με αυταπάρνηση. Το έχει αποδείξει με την εντιμότητα , την συνέπεια, την εργατικότητα αλλά και την πολυετή αυτοδιοικητική του πορεία στα δημοτικά πράγματα του νησιού και ως Μέτοχος και  Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Κω.

 

Έφυγε από κοντά μας πρόωρα, αλλά ό,τι άφησε πίσω του θα παραμείνει ανεξίτηλο στον χρόνο και θα θυμίζει διαχρονικά το έργο του.

 

Θέλω να εκφράσω την βαθιά μου θλίψη , καθώς και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου προς την οικογένεια και τους οικείους του.

Αγαπητέ φίλε καλό ταξίδι.

 

 

 

Ιωάννης Παππάς

Βουλευτής Δωδεκανήσου

Νέας Δημοκρατίας

 

Συλλυπητήριο μήνυμα Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Κω για τον θάνατο του Μαραγκού Σωτήρη

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κω  μετά το άκουσμα θανάτου του Σωτήρη Μαραγκου , συνδημότη και για πολλά χρόνια εκλεγμένου σε διάφορες θέσεις του Α’ και Β’ βαθμού Αυτοδιοίκησης, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην σύζυγο, τα παιδιά και όλη την οικογένεια .
Για την Λ. Σ
Κική Μακρή
Δημοτική Σύμβουλος -Επικεφαλής
24/3/2021

 

ΔΗΜ.Τ.Ο. Κω Νέας Δημοκρατίας: ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΜΑΡΑΓΚΟΥ

Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο θάνατο του Αντιπροέδρου της ΔΗΜΤΟ Κω, Σωτήρη (Ευστάθιου) Μαραγκού.

Ο Σωτήρης ξεχώριζε για την εργατικότητα, την αγωνιστικότητα, τη συνέπεια, το ήθος, την προθυμία, την καλοσύνη, τη συμπόνοια και την ευσπλαχνία του.

Υπήρξε πραγματικός μαχητής της Νέας Δημοκρατίας επί σειρά δεκαετιών. Υπηρέτησε το κόμμα μας με συνέπεια και ζέση από πολλές θέσεις με ύστερη τη θέση του Αντιπροέδρου της ΔΗΜΤΟ Κω.

Βέβαια, ο Σωτήρης ήταν πρωτεργάτης των αγώνων της Νέας Δημοκρατίας ήδη από τη δεκαετία του 1970 και επί σειρά ετών διετέλεσε Πρόεδρος και μέλος των τοπικών οργανώσεων της Κεφάλου και του πρώην δήμου Ηρακλειδών.

Ήταν γνωστός για την απεριόριστη αγάπη του για τον τόπο του, την Κέφαλο και για το νησί της Κω.

Αφιερώθηκε ψυχή τε και σώματι στην τοπική αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρέτησε πιστά από όλες τις βαθμίδες επί 45 σχεδόν χρόνια. Διετέλεσε κατά σειρά κοινοτικός Σύμβουλός Κεφάλου, Αντιπρόεδρος Κοινότητας Κεφάλου, Δημοτικός Σύμβουλος δήμου Ηρακλειδών, Πρόεδρος Κοινότητας Κεφάλου, Αντιδήμαρχος ενιαίου Δήμου Κω.

Η αναγνώριση και η αγάπη του κόσμου και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του ήταν τέτοια που στις εκλογές του Μαΐου 2019 εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος, υπηρέτησε ως Πρόεδρος του ΔΣ του Περιφερειακού Φυτωρίου και τον Ιανουάριο 2021 ορίσθηκε Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου.

Σε όποιο καθήκον ανέλαβε στην πολυετή πορεία του ανταπεξήλθε με επιτυχία και με γνώμονα πάντοτε το καλό του τόπου.

Παράλληλα, ο Σωτήρης υπήρξε μία πολυσχιδής προσωπικότητα που διακρίθηκε τόσο ως επιχειρηματίας και Πρόεδρος της ΚΤΕΛ Κω ΑΕ όσο και ως ηγετικό στέλεχος σωματείων και ιδιαίτερα του αγαπημένου του Νικαγόρα Κεφάλου.

Ευτύχησε με τη σύζυγό του, Ευαγγελία, να κάνουν μία όμορφη και δεμένη οικογένεια και να αποκτήσουν  2 πολύ αξιόλογα παιδιά.

Η ΔΗΜΤΟ Κω της Νέας Δημοκρατίας δεν έχασε σήμερα απλώς τον άξιο και ικανό Αντιπρόεδρο της.

Σήμερα χάσαμε ένα κομμάτι από την οικογένειά μας, ένα στέλεχος που η πορεία του και οι συμβουλές του αποτελούσαν και θα αποτελούν πάντα πυξίδα για εμάς, ένα φίλο που με προθυμία συνέδραμε όποτε του ζητούνταν.

Πάντα θα θυμόμαστε τον «Πρόεδρο» μας με αγάπη και με χαμόγελο, όπως εκείνο το ξεχωριστό χαμόγελο που τον διέκρινε.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της αγαπημένης του κεφαλιανής γης που θα τον αγκαλιάσει.

Η ΔΗΜΤΕ Κω Νέας Δημοκρατίας σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκλιπόντος και να κατατεθεί συμβολικό ποσό στο σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» στη μνήμη του.

Αγαπημένε μας Σωτήρη καλό ταξίδι!

 

ΔΗΜ.Τ.Ο. Κω

Νέας Δημοκρατίας

ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ: ΣΩΤΗΡΗ, ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ

 

Με αφορμή τον θάνατο του Σωτήρη Μαραγκού, ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

« Ο Σωτήρης Μαραγκός, υπήρξε αναμφιβόλως ένα κατ’ εξοχήν πολιτικό όν. Συμμετείχε διαρκώς στα κοινά, ή ως δημοτικός άρχων, ή ως Αντιπεριφερειάρχης προσφάτως, (μια θέση για την οποία τιμήθηκε και απ’ όπου δυστυχώς δεν πρόλαβε να συνεχίσει το έργο του) ή ως απλός πολίτης. Η παρουσία του στα τοπικά κοινά υπήρξε διαρκής, αδιάλειπτη και ανυστερόβουλη. Για δεκαετίες ολόκληρες, ήταν παρών τόσο για τα δημοτικά πράγματα της Κεφάλου και της Κω, όσο και για τα προσωπικά προβλήματα ΌΛΩΝ. Τονίζω το, ΟΛΩΝ καθότι στην καθημερινή του δράση δεν είχε ποτέ παρωπίδες. Θα προσπαθούσε να εξυπηρετήσει και εξυπηρετούσε τον καθένα, ανεξαρτήτως πολιτικού χρώματος. Ήτανε ταυτοχρόνως και άτομο που γνώριζε την αγορά και την  καθημερινότητα και ως εκ τούτου ιδιαιτέρως αποτελεσματικός.

Θα θυμάμαι πάντα ένα συγκεκριμένο περιστατικό που αναδεικνύει τον τρόπο δράσης του. Προ αρκετών ετών, για την επίλυση τοπικού τουριστικού προβλήματος της Κεφάλου, απαιτείτο επειγόντως η συγκέντρωση υπευθύνων δηλώσεων για να χρησιμοποιηθούν ως μαρτυρίες. Αναζήτησα τον Σωτήρη εξηγώντας του τον επείγοντα χαρακτήρα του θέματος. Του απέστειλα το σχετικό κείμενο και πιστέψτε το ή όχι, σε τρεις (ναι τρεις) ώρες μου είχε στείλει σε φαξ 10 ξεχωριστές δηλώσεις πλήρως συμπληρωμένες με τις σχετικές υπογραφές και την επικύρωση του γνησίου τους. Αυτός ήτανε ο Σωτήρης. Ένα άτομο, που ανεξαρτήτως της διαφορετικής μας πολιτικής τοποθέτησης, σεβόμουνα πάντα και μπορούσε να εμπιστευθεί ο καθένας .

Σωτήρη, θα μας λείψεις.

Απευθύνω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Συλλυπητήρια Δήλωση

 

Η ΟΝΝΕΔ Κω  εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του Σωτήρη (Ευστάθιου) Μαραγκού.

Ο Σωτήρης  υπήρξε ένας λαμπρός άνθρωπος της πολιτικής και ένας εξαίρετος επιχειρηματίας. H συνεισφορά του στο νησί της Κω είναι τεράστια

Αποτέλεσε κεντρικό πρόσωπο τόσο στη τοπική Νέα Δημοκρατία, την οποία υπηρέτησε πιστά επί δεκαετίες από διάφορες θέσεις. Μάλιστα την τελευταία πενταετία υπήρξε  Αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κω.

Υπηρέτησε με ζήλο την τοπική αυτοδιοίκηση φτάνοντας στο αξίωμα του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.

Το έργο του θα παραμείνει αναλλοίωτο, ως θύμηση μιας πολυσχιδούς και σπουδαίας προσωπικότητας.

Εμείς, η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας τον αποχαιρετούμε με συγκίνηση, με εκτίμηση και σεβασμό.

Σωτήρη, Καλό Ταξίδι.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΦΥΤΩΡΙΟ Α.Ε.

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟ (ΣΩΤΗΡΗ) ΜΑΡΑΓΚΟ

Ένας σεμνός άνθρωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μια σεβαστή παρουσία και ένα άξιο στέλεχος της Περιφερειακής Αρχής του Νοτίου Αιγαίου έφυγε σήμερα από κοντά μας μετά σκληρή αλλά άνιση μάχη με τη νόσο που τον ταλαιπώρησε. Είναι ο Ευστάθιος (Σωτήρης) Μαραγκός, Αντιπεριφερειάρχης Εμπορείου και Επιχειρηματικότητας και πρώην Πρόεδρος της εταιρείας μας «Περιφερειακό Φυτώριο Α.Ε.».

Θα τον θυμόμαστε πάντα για την ευγένεια, την καλοσύνη, το ήθος και για την προσφορά του στην εταιρεία.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου, το ΔΣ και οι εργαζόμενοι εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και ως ένδειξη τιμής στην μνήμη του το παρόν ψήφισμα θα δημοσιευθεί στον Τύπο.

 

Ο Πρόεδρος του ΔΣ

Ιωάννης Στ. Φλεβάρης

 

KTΕΛ ΚΩ ΑΕ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με απέραντη θλίψη ,για τον αναπάντεχο χαμό του Πολυαγαπημένου μας Προέδρου,συνεργάτη,φίλου,αποχαιρετούμε τον Υπέροχο, Μοναδικό δικό μας άνθρωπο. Θα μας συντροφεύει  για πολλά χρόνια ακόμη,έχει μοναδική θέση μέσα στην καρδιά μας ,άλλωστε αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΚΩ Α.Ε.. Ελπίζουμε να μας συντροφεύει και να μας προστατεύει από εκεί  ψηλά!!! ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΑΣ!

«Ανακοίνωση εκ μέρους  της ΚΤΕΛ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΑΕ, για την απώλεια του Σωτήρη Μαραγκού Προέδρου της ΚΤΕΛ ΚΩ ΑΕ»

Με μεγάλη θλίψη ενημερωθήκαμε για τον θάνατο του αγαπητού συναδέλφου και Προέδρου του ΚΤΕΛ ΚΩ κύριου Σωτήρη Μαραγκού. Ο Πρόεδρος , η Διοίκηση και το προσωπικό του ΚΤΕΛ ΚΑΡΠΑΘΟΥ εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του  για την πρόωρη απώλεια ενός άξιου συναδέλφου και έμπιστου φίλου.

 

Προσωπικά , από τη πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας αισθάνθηκα τον Σωτήρη δίπλα μου με ανιδιοτέλεια και διάθεση να μεταδώσει τις εμπειρίες και τις γνώσεις του για το κοινό επαγγελματικό μας μετερίζι. Χαιρόταν να συνεργάζεται με νέους ανθρώπους και από τη μεριά μου στάθηκα ευγνώμων που είχαμε στενή και συχνή επικοινωνία.

 

Άνθρωπος ευφυής , απλός , αγαπητός και με χιούμορ μου συμπεριφέρθηκε με συναδελφική αλληλεγγύη και πατρική στοργικότητα  επιστεγάζοντας έτσι,  μια αποδοτική συνεργασία στους συνεχείς αγώνες  για την εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό των μεταφορών και των συγκοινωνιών στα νησιά μας.

 

Δυναμικός και δραστήριος όπως πάντα, μοιράστηκε μαζί μου το όραμα του για το μέλλον της νησιωτικότητας σε πολλά επίπεδα. Εύχομαι και ελπίζω να παραμείνουμε συνεχιστές της προσπάθειας του ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης του έργου και της κοινωνικής προσφοράς  του στην Κω και τα Δωδεκάνησα.

 

Αγαπητέ Πρόεδρε και Φίλε Σωτήρη  καλό ταξίδι

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Κεφαλιανής γης που θα σε σκεπάσει.

 

Με εκτίμηση

Για το ΚΤΕΛ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΑΕ

 

Ο Πρόεδρος

 

 

 

Γιώργος Εμμ. Βασιλαράκης

«ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ»- ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
«Συλλυπητήρια του Χαράλαμπου Κόκκινου και των συνεργατών του για την απώλεια του Σωτήρη Μαραγκού «

Είναι οι στιγμές που η σκέψη αποτυπώνεται με δυσκολία…Έφυγε σήμερα από κοντά μας ο Σωτήρης Μαραγκός. Δραστήριος άνθρωπος, ευπατρίδης, Αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου και επί πολλά έτη υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση και τους κατοίκους της Κω.
Αγωνίστηκε, δημιούργησε και πάλευε καθημερινά για τα προβλήματα του τόπου. Αιωνία σου η μνήμη φίλε Σωτήρη…. Καλό Παράδεισο… Τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του και στους οικείους του.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ και τα Στελέχη του Περιφερειακου Συνδυασμού «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ»

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ: ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Νοτίου Αιγαίου εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του Σωτήρη Μαραγκού, Αντιπεριφερειάρχη Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου στην οικογένεια και τους οικείους του.

          ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

              ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κω: Συλλυπητήρια

Αρ. Πρωτοκόλου78 14/3/2021προς ΜΜΕ και ΑΣ ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ Κεφάλου:

Δια της παρούσης επιστολής μας επιθυμούμε να σας συλλυπηθούμε για την απώλεια του εκλεκτού μέλους της αθλητικής κοινότητας του νησιού μας Σωτήρη Μαραγκού με την μεγάλη προσφορά στα κοινά και τον αθλητισμό!

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Εκ μέρους του ΠΑΟΚ ΚΩ:

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΟΓΚΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ          ΠΙΚΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ