ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Σε ρόλο «καταδότη» βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ

0
409

 

Σε ρόλο «καταδότη» βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ

 

Ενώ η χώρα παρακολουθεί έντρομη την επίδειξη σκληρής αστυνομικής καταστολής της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη, ο βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ, Γιάννης Παππάς, σε ρόλο «καταδότη» και παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα, δημοσιοποιεί,  με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το όνομα του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε, συντάσσει ‘κατηγορητήριο’ και καταλήγει σε ‘ενοχή’.

 

Σε μια χώρα που μάτωσε για τη Δημοκρατία, ο ίδιος ονειρεύεται προφανώς την επάνοδο των μαύρων σελίδων της Ελληνικής Ιστορίας.

Η θλιβερή πρακτική του κ. Παππά, όμως, επιβεβαιώνει την κεντρική επιλογή της κυβέρνησης: Φακέλωμα των πολιτών, στοχοποίηση και σκληρή αστυνομική βία.

Έσπευσε να καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στην ηγεσία του κόμματός του, αναμασώντας την άθλια «υπερασπιστική γραμμή» που μοιράστηκε μέσω non paper.

 

Η ανικανότητα της παραπαίουσας κυβέρνησης να  διαχειριστεί την πανδημία και τα δραματικά προβλήματα στην υγεία και την οικονομία, την οδηγεί σε αστυνομική αυθαιρεσία (γέννημα πολιτικής εντολής του κ. Χρυσοχοϊδη;) και στην κατατρομοκράτηση των πολιτών.

 

Και αυτή την ακραία πολιτική επιλογή, επικροτούν στελέχη της ΝΔ, όπως ο Γιάννης Παππάς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ