Νικητιάδης προς ΝΔ (για το μπάχαλο με τα νησιά στο «κόκκινο»): Προκαλείτε ανασφάλεια με τις προχειρότητες σας

0
793

ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΠΡΟΣ Ν.Δ : ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ.

 

Σε σχέση με το μπάχαλο που δημιουργήθηκε για το αν τελικώς μπαίνουν ή όχι στο κόκκινο των μέτρων τα μικρά νησιά της Περιφερειακής ενότητας Ρόδου, ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού, π. Βουλευτής Δωδεκανήσου και Γραμματέας του Τομέα Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής Γ. Νικητιάδης, δήλωσε τα εξής :

« Η μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας, βρίσκεται πλέον σε μία διαρκή ανασφάλεια με τα συνεχή ράβε ξήλωνε της κυβέρνησης, που αφορούν τα μέτρα κατά του κορωνοïού. Την μια μέρα ισχύει ένα μέτρο, την επόμενη ισχύει κάτι διαφορετικό. Περιοχές όπως η Ρόδος, που αναλογικώς με άλλες δεν αιτιολογεί άκρα μέτρα, μπαίνουν ξαφνικά στο κόκκινο. Άγνωστος αριθμός στελεχών της κυβερνητικής παράταξης εμφανίζεται να εμβολιάζεται παρακάμπτοντας τη σειρά προτεραιότητας. Την μία σε προτεραιότητα ( και ορθώς) είναι οι υγειονομικοί, οι μεγαλύτερες ηλικίες και οι πάσχοντες από χρόνια νοσήματα, την άλλη μαθαίνουμε ότι προτεραιότητα (δηλώσεις Πέτσα) έχουν και οι αυτοδιοικητικοί. Την ίδια ώρα, στον χορό των εχόντων προτεραιότητα μπαίνουν και τα ΔΣ των Προνοιακών Ιδρυμάτων (Κέντρο Πρόνοιας Νοτίου Αιγαίου). Το αποκορύφωμα ; Μόλις χθές το απόγευμα ( Τετάρτη), ανακοινώνεται ότι τα νησιά Χάλκη, Τήλος, Σύμη, Καστελλόριζο που ανήκουν στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου, μπαίνουν μαζί με τη Ρόδο στο κόκκινο. Πέμπτη πρωί, πληροφορούνται οι δήμαρχοι των προαναφερθέντων μικρών νησιών, ότι «εξέρχονται» από το κόκκινο. Το ότι οι άνθρωποι αυτοί, των μικρών νησιών, δεν άνοιξαν τα σχολεία, δεν πήγαν στις δουλειές τους, άφησαν σε εκκρεμότητα τις υποχρεώσεις τους για μία ολόκληρη ημέρα, ουδόλως απασχόλησε τους κρατούντες. Νομίζουν φαίνεται, ότι από τη Ρόδο στην Χάλκη και την Τήλο και την Σύμη, πας με αυτοκίνητο!!!

Αυτή η κατάσταση, πρέπει να λάβει ένα τέλος. Το Κίνημα Αλλαγής, με την Πρόεδρο του, θέτει διαρκώς τα προβλήματα στη Βουλή. Οι δύο μονομάχοι για άλλα τυρβάζουν. Για το ποιος φωτογραφήθηκε ή όχι με τον Λιγνάδη.

Επιτέλους κύριοι, οργανωθείτε. Το θέμα της υγείας μας αφορά όλους. Δεν μπορείτε να συνεχίσετε με ασκήσεις επι χάρτου».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ