Αρνητικά τα τεστ των επαφών του Γ. Παππά σε Κω-Ρόδο | Ι. Παππάς: «Τη λάσπη που μας έριξαν θα τη χρησιμοποιήσουμε για το νέο νοσοκομείο…»

21
2272

Αρνητικά τα τεστ των επαφών του Γιάννη Παππά σε Ρόδο και Κω

 

Στη ζωή μου και στην πολιτική μου πορεία, έχω μάθει να πορεύομαι με υπευθυνότητα και αλήθεια, τιμώντας την εμπιστοσύνη των Δωδεκανησίων, που με εξέλεξαν Βουλευτή.  Από την πρώτη στιγμή που διαγνώσθηκα θετικός στον κορονοϊό, αλλά και πριν τη διάγνωση μου, ακολούθησα και ακολουθώ τις συστάσεις των ειδικών, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Για το λόγο αυτό, μετά την υποβολή σε μοριακά τεστ, όλων των ατόμων που ήρθα σε επαφή στη Ρόδο, τα οποία τεστ ήταν ΟΛΑ αρνητικά, υποβλήθηκαν σε μοριακά τεστ και οι επαφές μου στο νησί της Κω.

Από τα 70 μοριακά τεστ που διενεργήθηκαν τα 69 είναι αρνητικά ενώ μόνο ένα είναι θετικό. Για το θετικό κρούσμα έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία ιχνηλάτησης, καθώς δεν αποτελούσε στενή μου επαφή και μελετάται άλλη πιθανή εστία μετάδοσης.

Όσο γι’ αυτούς, που βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να ρίξουν τη λάσπη τους αυτές τις μέρες, ξαναλέω: Εμείς τη λάσπη θα τη χρησιμοποιήσουμε για να χτίσουμε το Νοσοκομείο της Κω, που όπως φαίνεται κάποιους ενοχλεί. Να είστε σίγουροι πως οι συκοφαντίες σας, όχι μόνο δεν με αγγίζουν, αλλά με κάνουν και πιο δυνατό.

Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους, για να περάσουμε αυτή τη δύσκολη περιπέτεια στην οποία βρισκόμαστε και περαστικά σε όσους έχουν νοσήσει. Συνεχίζουμε με ευλάβεια να τηρούμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του «αόρατου εχθρού».

21 ΣΧΟΛΙΑ

  • Μην κάνετε ΤΟΝ ΠΑΠΑ.. Τι την ήθελε την περιοδεία ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ;?;?;?;?;

   ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΎΜΝΟ ΠΡΙΝ ΈΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΞΕΙ, άλλος ένας, ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ…. ΒΡΕεεεεεέ ΟΥΣΤττττ ξεκούτηδες

 1. Το ποσοστό των ψευδώς αρνητικών αποτελεσμάτων περιορίζεται σημαντικά στο 40% περίπου των ασθενών όταν η μοριακή εξέταση πραγματοποιείται στις τέσσερις ημέρες μετά την έκθεση στον ιό. Τέλος, οι ερευνητές κατέληξαν ότι το μοριακό τεστ είχε τα καλύτερα αποτελέσματα όταν πραγματοποιούταν κατά μέσο όρο, τρεις ημέρες μετά την έναρξη των κλινικών συμπτωμάτων αλλά ακόμη και τότε ένα 20% των ασθενών είχε ψευδώς αρνητικό αποτέλεσμα, που σημαίνει ότι ένα στα πέντε άτομα που είχαν τον ιό παρέμενε αδιάγνωστο.

 2. Καναμε το μοριακο τεστ την 6η μερα.
  Ειμαστε αρνητικη τη προβλημα ολοι!!!! Ημασταν και καραντινα τι προβλημα εχετε μερικοι δεν μπορω να καταλαβω! Μερικοι στεναχωρεθηκαν που βγηκαμε αρνητικοι
  ΕΛΕΟΣ!!!

  • Ποια καραντίνα ρε φίλε…όλοι έξω γυρνάνε…Θέλεις ονόματα…Ανεύθυνοι κι άξιοι της μοίρας τους…Μετά κάνουν κριτική στη νεολαία….

  • Καραντίνα δεν ήσασταν ολοι !! Απλα δεν πηγατε στις δουλειες σας!! Εχουμε μάτια και βλέπουμε!! Και ολα αυτα τα θετικά που βγαίνουν καθε μέρα απο που προέρχονται;;;;;;

  • «….Τα άτομα που τίθενται σε καραντίνα αποτελούν στενές επαφές (όπως αυτή ορίζεται με τα επικαιροποιημένα κριτήρια του ΕΟΔΥ)επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID19 και η επαφή τους με το κρούσμα εντοπίζεται μέχρι και δύο 24ωρα πριν την έναρξη των συμπτωμάτων του ή τη διάγνωσή του με εργαστηριακό έλεγχο.

   Η καραντίνα είναι υποχρεωτική και οι πολίτες οφείλουν να παραμείνουν σπίτι ή σε άλλο χώρο τον οποίο θα υποδείξουν ως χώρο καραντίνας, μόνοι τους, για διάστημα τουλάχιστον14 ημερών από την τελευταία τουςεπαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα.

   Η ολοκλήρωση του διαστήματος της καραντίνας είναι επιτακτική και δεν διακόπτεται για κανένα λόγο όπως για παράδειγμα σε περίπτωση προσκόμισης αρνητικού τεστ για τον νέο κορωνοϊό…..»
   Πηγή—-> http://www.eody.gov.gr

 3. Πήραν όλοι τους δρόμους και γυρίζουν τη χώρα ανευ λογου θετοντας τους πολιτες σε κινδυνο. Κατα τ αλλα μας κουνανε και το δάχτυλο!!! Ο Μητσοτάκης Ικαρια, ο Παππας Κω, η Μαρεβα μια Καλαμάτα-μια Τρίκαλα και ο λαος ενα χρονο λοκνταουν! Ντροπη σας!!!

 4. Ρε παιδιά τότε ποια μεταδοτικότητα; ας σταματήσουν τα λοκνταουν. Ήρθε σε επαφή με τόσους ανθρώπους κανένας δεν κόλλησε, η επειδή τηρουσαν τα μέτρα; που μπροστά στις κάμερες; γιατί μην μου πείτε ότι στα τραπέζια φορούσαν μάσκες και κρατούσαν αποστασεις

 5. Όπου πάνε οι Νεοδημοκράτες έχουν δεν έχουν κορονοϊό δεν μεταδίδεται. Η τρώνε σε τραπεζαρίες ξενοδοχείων χαχα η κουστωδία 40 ατόμων για να νοιώθουν την εξουσία. Το ότι εμείς είμαστε κλεισμένοι μέσα και αυτός έρχεται από Αθήνα και κάνει βόλτες στο νησί για να μας δείξει που θα γίνει το νέο νοσοκομείο μόνο για γέλια και για κλάματα είναι η ανακοίνωση του.

 6. Κύριοι, εσείς που νομίζετε ότι είστε οι ΣΩΣΤΟΙ καλό θα ήταν να γνωρίζετε τα ακόλουθα, όντας άτομα πολιτικοποιημένα ή μη, άτομα που ασκούν εξουσία και θα έπρεπε θεωρώ να δίνουν όχι απλά το καλό αλλά το ΚΑΛΥΤΕΡΟ παράδειγμα προς τους συμπολίτες μας…….Δυστυχώς και θλίβομαι που το αναφέρω, ουδείς εφαρμόζει όσα θα έπρεπε…..ΝΤΡΟΠΗ!
  Σας παραθέτω απόσπασμα της «Διεύθυνση Επιδημιολογικής Επιτήρησης και Παρέμβασης για τα Λοιμώδη Νοσήματα» του ΕΟΔΥ.
  «…….Χρόνος επώασης και καραντίνα στενών επαφών και απομόνωση κρουσμάτων
  Ως καραντίνα ορίζουμε τη διαδικασία κοινωνικής απομόνωσης με ταυτόχρονο περιορισμό των μετακινήσεων πολιτών οι οποίοι πιθανά έχουν εκτεθεί στον νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2 αλλά προς το παρόν παραμένουν υγιείς και δεν εμφανίζουν συμπτώματα της νόσου. Με βάση τη γνωστή περίοδο επώασης 1-14 ημερών, συνιστάται καραντίνα διάρκειας 14 ημερών για τα άτομα που ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19.» …….

 7. θέλει και άλλα υλικά κ. Παππά το χτίσιμο. Ο λαϊκισμός από μόνος του δεν φτάνει…

 8. Είναι αυτή σοβαρή απάντηση πολιτικού? Ας του εξηγήσει κάποιος πως λειτουργεί το webex, zoom κλπ. Δεν είχε κανένα λόγο να κάνει face to face τα meetings του.

 9. Ασοβαρος! Στην επανάληψη των μοριακών τεστ βρθδκοβται τα θετικά ! Απαράδεκτη η μετακίνηση του σε τέτοιες εποχές !

 10. Με πολλή σοβαρότητα πρέπει να δείτε το θέμα ..ακούστηκε ότι ακολούθησε και γεύμα ..αληθεύει; Με πολλά άτομα…τόση ανευθυνότητα Θεέ μου και έχει το θράσος και βγάζει δελτία τύπου χειρίστου είδους 😥

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.