Νίκος Κανταρζής: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ VS ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ

6
868

                                                

                                 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ VS ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ

 

Είναι πλέον σαφές σε όλους ότι το μέγα ζητούμενο στο Περιφερειακό συμβούλιο είναι η επαναφορά της Δημοκρατικής του λειτουργίας.

Και αυτό διότι Περιφερειάρχης και Πρόεδρος , εκμεταλλευόμενοι την αναγκαστική μέθοδο της συνεδρίασης με τηλεδιάσκεψη , ως κακομαθημένα παιδιά «παίζουν με τα κουμπάκια» , ανοιγοκλείνοντας τα μικρόφωνα κατά το δοκούν , ο Περιφερειάρχης μιλά για όσο χρόνο θέλει και για όποιο θέμα θέλει εκτός ημερήσιας διάταξης και βέβαια αφαιρούν το λόγο και φιμώνουν κάθε φωνή που εκφράζει άποψη διαφορετική από τη δική του , αρνούμενοι ακόμα και να την ακούσουν!

Ο κ. Χη Μάρκος δε , σε μόνιμη βάση καταγγέλλει και υποτιμά τους ΟΤΑ του 1ου βαθμού ως αδύναμους και αναποτελεσματικούς.

Λειτουργεί  ως βραχίονας της κεντρικής εξουσίας και ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την πολιτική της  σε βάρος της Αυτοδιοίκησης , φλερτάροντας έτσι με την κυβέρνηση , έχοντας ως  στόχο να προλειάνει το έδαφος ,  για τη συμμετοχή του στο Νεοδημοκρατικό ψηφοδέλτιο στις Εθνικές εκλογές.

Λησμονεί βέβαια , όντας τυφλωμένος από τη μεγαλομανία και την αλαζονεία του κάτι ιδιαίτερα σημαντικό!

Στις Εθνικές εκλογές οι Νησιώτισσες και οι Νησιώτες θα επιλέξουν αυτούς που τους σέβονται και τους εκτιμούν  και όχι αυτούς που τους απαξιώνουν και τους υποτιμούν  προς όφελος κάποιου κόμματος , ακόμα χειρότερα όταν λειτουργούν περιφρονητικά , όπως έγινε με τον παράτυπο και εκτός λίστας εμβολιασμό του στο νησί της Χάλκης , γεγονός που επιβεβαίωσε  η γιατρός στο Πανελλήνιο!

Απέναντι λοιπόν σε αυτές τις αυταρχικές και αντιδημοκρατικές λειτουργίες της Περιφερειακής αρχής , και παρά τη χυδαία κριτική και τα εμετικά σχόλια του κ. Χατζημάρκου και της αυλής του , εμείς ως παράταξη θα συνεχίσουμε να απευθύνουμε ενωτικό κάλεσμα στο σύνολο του Δημοκρατικού λαού της περιοχής μας.

Θα πρέπει   να δώσουμε όλοι  μαζί τη μάχη ,  με στόχο την περαιτέρω βιώσιμη και ορθολογική  ανάπτυξη της προνομιούχου και ευλογημένης  περιοχής του Νότιου Αιγαίου , αλλά και την απομάκρυνση από τη Διοίκηση του τόπου των ανθρώπων με το πολιτικό ήθος και ύφος του νυν Περιφερειάρχη!

 

                                                                                      Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

                                                                                               Νίκος Κανταρζής

                                                                                    Περιφερειακός Σύμβουλος  ΠΝΑΙ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οσο δεν γινετε ξεκαθαρισμα θεσεων και προσωπων…θα εχετε προβλημα..
    ελπιζω να το καταλαβετε οσο πιο συντομα…
    προσωπικα δεν ελπιζω..

  2. Διαλύθηκε(με την σημασία της λεξεως) ολόκληρη Ελλάδα επί πασοκ,και έχουμε εμεις οι παλαιοί πασοκοι την δυναμη να ομιλούμε ακομα για πασοκ.Νικο καταντησαμε ένα σκορποχωρι.Συμβουλη,όχι αλο καρβουνο,γιατι τα καζάνια είναι έτοιμα για εκρηξη.

  3. Καποτε στα περιφεριακα αλωνιζε το πασοκ. Τωρα αλωνιζει η νεα δημοκρατια. Τα ψηφαλακια τα φερνουν οι υποψηφιοι. Ας κατεβασει ο γλυνος μερικα νεα δημοκρατικα παιδια που να εχουν κοινωνικη παρουσια να δειτε ποτε γινεται η ανατροπη!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ