Παππάς Ιωάννης: Υγειονομική και ασφαλιστική κάλυψη για τους ασφαλισμένους του ΕΦΚΑ

0
1296

Παππάς Ιωάννης: Υγειονομική και  ασφαλιστική κάλυψη για τους ασφαλισμένους  του ΕΦΚΑ.

 

Πριν 20 ημέρες, στην σύσκεψη που είχα με τον Υπουργό Εργασίας, κ. Κωστή Χατζηδάκη, του είχα θέσει το ζήτημα της πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας (υγειονομική περίθαλψη, φαρμακευτική κάλυψη) για τους ασφαλισμένους του e-ΕΦΚΑ και τις οικογένειες τους καθώς και την αυτόματη ανανέωση των βιβλιαρίων υγείας των εργαζομένων.

Η δέσμευση του Υπουργού για το δίκαιο και σωστό αίτημα, για το θέμα όλων των εργαζόμενων σε ό,τι αφορά την ασφαλιστική και υγειονομική τους περίθαλψη, γίνεται πράξη και η ασφαλιστική ικανότητα παρατείνεται μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2022.

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Εργασίας για την γρήγορη αντιμετώπιση και επίλυση του ζητήματος, το οποίο του έθεσα. Ευχαριστώ, επίσης, τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, κ. Παναγιώτη Εγγλέζο, τα μέλη της διοίκησης καθώς και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, κ. Αθανάσιο Σταμούλη, οι οποίοι στη σύσκεψη που είχαμε μου διαβίβασαν τα ζητήματα των κλάδων τους, δίνοντας μου την ευκαιρία να τα μεταφέρω στο Υπουργείο Εργασίας.

Η αληθινή επαφή με τον κόσμο και τους θεσμούς, η κατανόηση των προβλημάτων και η ενημέρωση των αρμοδίων Υπουργείων από μέρους μου, είναι μια διαδικασία που δεν μπορεί να σταματήσει, ειδικά με την έκβαση της πανδημίας και τα ζητήματα που δημιουργεί.

Σε ό,τι αφορά δε, ένα δημοσίευμα σε τοπικό μέσο ενημέρωσης της Ρόδου, το οποίο επιχειρεί να εμπλέξει το όνομά μου αυθαίρετα προκειμένου να δημιουργηθεί πολιτική διάσταση κι έχει προφανή στόχο να με βλάψει, ειδικά σε μια τόσο άσχημη στιγμή για την υγεία μου, κατηγορώντας οικεία μου πρόσωπα θα πω το εξής: Εμείς, τη λάσπη τη χρησιμοποιούμε ώστε να βάλουμε τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον στα νησιά μας και όχι για να βλάψουμε – με ανήθικο τρόπο τους  αντιπάλους. Θα ήταν γόνιμο, να πράξουν το ίδιο και οι υπόλοιποι και να σταματήσουν να με «εμπλέκουν» σε υποθέσεις, που όχι μόνο δεν συμμετείχα, αλλά δεν γνωρίζω  και δεν έχω καμία σχέση.

Τους διαβεβαιώνω, ότι όχι μόνο δεν με αγγίζει η λάσπη τους, αλλά θα συνεχίσω απτόητος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στους Δωδεκανήσιους, δυναμικά και ηθικά, έτσι όπως κάνω από την πρώτη στιγμή.

Για το καλό της Δωδεκανήσου και για το καλό όλων Μας!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ