Χ. Κόκκινος: Ο κ. Χατζημάρκος εκτεθειμένος : στην κοινωνία, στον Πρωθυπουργό της χώρας, στους βουλευτές

0
352

Ο κ. Χατζημάρκος εκτεθειμένος :
στην κοινωνία, στον Πρωθυπουργό της χώρας, στους βουλευτές και στα στελέχη της κυβερνητικής παράταξης που τον στήριξαν στις περιφερειακές εκλογές»

Ο κατ΄ εξαίρεση εμβολιασμός του 56χρονου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου και η προκλητική προσπάθεια να καλύψει μαζί με τα έμμισθα <<τσιράκια>> του το νέο ατόπημα του , τον εκθέτει καθημερινά περισσότερο .

Την ώρα που οι πολίτες του Νοτίου Αιγαίου και όλης της χώρας βιώνουν τις συνέπειες της πανδημίας και των διαδοχικών lockdown , περιμένουν υπομονετικά να έρθει η σειρά τους να εμβολιαστούν ( και ιδιαίτερα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας ) , ο κ. Χατζημάρκος προκαλεί , εκθέτει και εκτίθεται :

– Στην Χάλκη, μεταβαίνει με ιδιωτικό σκάφος (όχι όπως οι άλλοι πολίτες με το πλοίο της γραμμής) και με την παρέα του (συνωστισμός) !

– Εμβολιάζεται εκτός ηλικιακής σειράς και το όνομα του βρίσκεται σε κατάσταση για εμβολιασμό κατά του COVID – 19 μαζί με τους μόνιμους κάτοικους της Χάλκης ! (σύμφωνα με δημόσια τοποθέτηση της ιατρού που τον εμβολίασε )

– Ο κ. Χατζημάρκος δεν είναι μόνιμος κάτοικος της Χάλκης …. Ίσως μένει μόνιμα στην Σύρο που είναι η έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ….. Ίσως στην Ρόδο , στην όμορφη περιοχή του <<Μόντε Σμίθ>>… Όμως στην Χάλκη σίγουρα όχι …. Και φυσικά δεν είχε δικαίωμα να εμβολιαστεί !

– Ανοίγουν ταβέρνα για να γευματίσει αυτός και η παρέα του ( σύμφωνα με την καταγγελία του επικεφαλή της αντιπολίτευσης του Δήμου Χάλκης ) . Θυμίζουμε ότι η εστίαση είναι κλειστή για όλους τους πολίτες και ιδιόκτητες και εργαζόμενοι του κλάδου υποφέρουν !

– Ο δήμαρχος Χάλκης τον εκθέτει ακόμα περισσότερο και εκθέτει και τον εαυτό του με τις αλλοπρόσαλλες δηλώσεις του σε δημοσιογραφικά ερωτήματα που του θέτουν . Από την μια αγνοεί ότι βρίσκεται στο ιατρείο της Χάλκης και όταν ξεσπά ο σάλος θυμήθηκε να πει ότι ο κ. Χατζημάρκος ήρθε ….. υπηρεσιακά ….. Κυριακάτικα …. στην Χάλκη !

– Κανένας ιατρός η επιστημονικός παράγοντας δεν επιβεβαιώνει τα λόγια του δημάρχου Χάλκης ( στην προσπάθεια του να μπαλώσει τα πράγματα ) ότι περισσεύαν δυο (2) εμβόλια και επειδή θα ήταν άχρηστα έκανε το προτελευταίο εμβόλιο ο κ . Χατζημάρκος ! Πιθανόν να έχει και ενδιαφέρον ποιος έκανε και το τελευταίο εμβόλιο …. Και σίγουρα ενδιαφέρον – εάν ισχύει – ότι υπάρχουν κάτοικοι της Χάλκης οι οποίοι δεν εμβολιάστηκαν .

Ο κ. Χατζημάρκος :

– Είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας

– Ζήτησε και έλαβε την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στις περιφερειακές εκλογές και τα στελέχη της , μέλη Ν.Ο.ΔΕ και βουλευτές της έδωσαν μάχη να εκλεγεί ! Αυτά τα στελέχη πώς νιώθουν ? Πώς σχολιάζουν το γεγονός ?

Ο κ. Χατζημάρκος :

– Με ιδιωτικό σκάφος και την παρέα του επισκέφθηκε την Κυριακή 21/2/21 το νησί της Χάλκης και το περιφερειακό της ιατρείο οπού είχε μεταβεί και το περασμένο καλοκαίρι ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης τον οποίον και τότε συνόδευσε . Εμβολιάστηκε νωρίτερα και κατ’ εξαίρεση ! Την ιδιά ώρα ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του προσπαθεί να αντιμετωπίσει την πανδημία και τις συνέπειες της . Ο Πρωθυπουργός ζήτησε από τα κυβερνητικά στελέχη να μην εμβολιαστούν κατ’ εξαίρεση δηλαδή <<ρουσφετολογικά>> !

Τα πρωτεύθυνα στελέχη του κρατικού μηχανισμού οφείλουν να σεβαστούν την πρωθυπουργική εντολή και τους πολίτες που περιμένουν καρτερικά να έρθει η σειρά τους να εμβολιαστούν …..

Ο κ. Χατζημάρκος έγραψε στα …. παλαιά του υποδήματα την Πρωθυπουργική εντολή , την κοινωνική αγωνιά και φυσικά έχει εκτεθεί πολλαπλώς !

Υ.Γ : Όσα πολιτικά <<τσιράκια>>και έμμισθα <<παπαγαλάκια>> προσπαθούν να καλύψουν το θέμα που συγκλονίζει το Πανελλήνιο , μάλλον προσφέρουν γέλιο στην πικραμένη κοινωνία μας και επιβεβαιώνουν ότι είναι άξιος ο μισθός τους και οι επιχορηγήσεις που λαμβάνουν .

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού << ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ >> – Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου – Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ