Παρέμβαση Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για το Νομοσχέδιο των Ιαματικών Πηγών

0
368

Παρέμβαση της Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για το Νομοσχέδιο των Ιαματικών  Πηγών. 

 

Το αίτημα της δωδεκανησιακής κοινωνίας να αξιοποιούνται οι ιαματικές πηγές των νησιών μας από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έφερε στη Βουλή, η Μίκα Ιατρίδη.

 

Η βουλευτής Δωδεκανήσου και αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. κατέθεσε αναφορά στη Βουλή, επισημαίνοντας ότι η αξιοποίηση των ιαματικών πηγών πρέπει να γίνεται από τους Δήμους, οι οποίοι, είτε ήδη λειτουργούν τις ιαματικές πηγές κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ή προετοιμάζουν τη λειτουργική αξιοποίηση τους.

 

Στο πλαίσιο αυτό, η Μίκα Ιατρίδη κατέθεσε και τις ομόφωνες αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων Ρόδου και Νισύρου, τις επιστολές του Δημάρχου Κω και της ΟΝΝΕΔ Κω, την ομόφωνη απόφαση του  Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου και την απόφαση του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας,  για την παραμονή των ιαματικών πηγών στους Δήμους, σημειώνοντας ότι οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις για τις ιαματικές πηγές που προβλέπονται στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού θα πρέπει να αναθεωρηθούν.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ