ΔΗΛΩΣΗ κ. Μαραγκού Σωτήρη Αντιπεριφερειάρχη Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου

7
4483

ΔΗΛΩΣΗ   κ. Μαραγκού Σωτήρη Αντιπεριφερειάρχη Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου.

Αποτελεί μεγάλη τιμή, πρόκληση αλλά και μεγάλη ευθύνη η απόφαση του Περιφερειάρχη μας κ. Γιώργου Χατζημάρκου   να με ορίσει Αντιπεριφερειάρχη  Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου.

Ακόμη μεγαλύτερη γίνεται η τιμή , η πρόκληση και η ευθύνη διότι η ανάληψη των καθηκόντων μου γίνεται σε μια κρίσιμη και πρωτόγνωρη για τον τόπο περίοδο οπού η κοινωνία και η οικονομία δοκιμάζονται. Η πανδημία δεν απειλεί μόνο την υγεία μας αλλά  και ολόκληρο το οικονομικό και κοινωνικό σύστημα.

Το επιχειρείν, μας χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε και μας  χρειάζεται όλους μαζί ενωμένους,  μια γροθιά, μια αγκαλιά, σε μια κοινή πορεία προς την ανάπτυξη και την καινοτομία.

Απευθυνόμενος σε όλους τους φορείς του Εμπορίου και της Επιχειρηματικότητας  σας καλώ σε μία ειλικρινή συνεργασία, ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι που από κοινού θα θέσουμε και να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο  τα όποια προβλήματα συναντήσουμε σε αυτήν την διαδρομή .

 Θέλω να διαβεβαιώσω όλους του συμπολίτες μου σε κάθε γωνιά της Περιφερείας Νοτίου Αιγαίου ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, θα εργαστώ με ειλικρίνεια και εντιμότητα για το κοινό καλό και τον κοινό στόχο που θα υπηρετεί τον τόπο και τους πολίτες του.

Κλείνοντας θα μου επιτρέψετε να εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες μου στον Περιφερειάρχη μας κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την μεγάλη τιμή και την τεράστια εμπιστοσύνη.

Να τον διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να δίνω δίπλα του, με όλες μου τις δυνάμεις  την μάχη που δίνει  καθημερινά για την  ανάπτυξη της πιο  ιδιαίτερης Περιφέρειας,  της Περιφέρειας μας , της Περιφέρειας του Νοτίου Αιγαίου.

Φίλε  Γιώργο Χατζήμαρκο σε ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για την τιμή και την εμπιστοσύνη και μην ξεχνάς ποτέ αυτό που σου λέω σε κάθε μας συνάντηση, σε εμπιστευόμαστε,  ένας ολόκληρος  τόπος  περιμένει από σένα, περιμένει να τον οδηγήσεις  μπροστά , να τον οδηγήσεις δίκαια, ενωτικά και αναπτυξιακά.

Και είμαι σίγουρος ότι το κάνεις και θα συνεχίσεις να το κάνεις σωστά.

Μαραγκός Ευστάθιος – Σωτήρης

Αντιπεριφερειάρχης  Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου.

7 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ