Τρία σημαντικά έργα για την Κω στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας

0
821

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας  Νοτίου Αιγαίου που θα πραγματοποιηθεί στις 19/02/2021, θα συζητηθούν τα παρακάτω  σημαντικά έργα  που αφορούν στην Π.Ε Κω

 

  1. Έγκριση μελέτης του έργου με τίτλο «Τριετής συντήρηση οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κεντρικού οδικού άξονα νήσου Κω.

 

  1. Έγκριση όρων διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού για την «Προμήθεια και τοποθέτηση αθλητικού εξοπλισμού σε ανοικτά γήπεδα μπάσκετ του Δ. Κω.

 

  1. Έγκριση χορήγησης 1ης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση βλαβών επαρχιακής οδού Κως – Θερμά 2017».

 

  1. Λήψη απόφασης για συμμόρφωση στην απόφαση 210/2021 της Α.Ε.Π.Π. (Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών) για την «Προμήθεια Τροφίμων για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρόδου και των παραρτημάτων Κω, Καλύμνου, Καρπάθου της ΠΕ Δωδεκανήσου» για 2 έτη.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.