Για την αυταρχική απόφαση της κυβέρνησης για απαγόρευση συναθροίσεων μέχρι 1 Φλεβάρη

1
334

Για την  αυταρχική απόφαση της κυβέρνησης για απαγόρευση συναθροίσεων μέχρι 1 Φλεβάρη.

 

Το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου καταγγέλλει την απόφαση της κυβέρνησης για την νέα απαγόρευση των συναθροίσεων.

Μοναδικός στόχος της απόφασης αυτής είναι η νεολαία και το εργατικό, λαϊκό κίνημα που όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, έτσι και αυτήν καλούν σε κινητοποιήσεις για να μην περάσουν τα νέα σχέδια της κυβέρνησης ενάντια στο δικαίωμα για την εκπαίδευση.

Με το δόγμα νόμος και τάξη, που παίρνει σάρκα και οστά, η κυβέρνηση με πρόσχημα την πανδημία, θέλει να «βάλει στον γύψο» κάθε αντίδραση απέναντι στα μέτρα της.

Οι τεράστιες ευθύνες της για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα σχολεία και στα πανεπιστήμια δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη.

Φοιτητικοί σύλλογοι μαζί με μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς κινητοποιούνται σε όλη την Ελλάδα, ώστε να ανοίξουν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια με όρους ασφάλειας και προστασίας της υγείας των μαθητών, των σπουδαστών και των εργαζομένων.

Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις που αφορούν το μέλλον των παιδιών μας , για να εξασφαλιστεί η μόρφωσή τους σε ένα ασφαλές δημόσιο σχολείο για όλους.

Οι απαγορεύσεις θα μείνουν στα χαρτιά! Οι αγώνες δεν φιμώνονται!

Η Διοίκηση
27/01/2021

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. σκ@σμόοοος !!! Μόνο για το πολυτεχνείο και την 1 Μαίου καίγεστε. Για την παρέλαση της 7ης και 25ης Μαρτίου θα μιλήσετε; ΟΧΙ βέβαια γιατί δεν είστε Έλληνες στην ψυχή, μόνο στο δελτίο ταυτότητας. Το μόνο που σας νοιάζει είναι πως θα κατεβείτε εσείς οι ίδιοι 5-10, με τις σημαίες να φωνάζετε τα ίδια εδώ και 50 χρόνια άσχετα με το λόγο της πορείας. Φονιάδες των λαών Αμε-ρι-κάνοι. Βρε ούστ !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.