«Άτιμε Κορονοϊέ» Ένα τραγούδι από τους μαθητές του 2ου Δημοτικού Χώρας Καλύμνου (VIDEO)

0
1054

Με ένα ευρηματικό τρόπο, οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου της ΣΤ Τάξης, επέλεξαν να στείλουν το μήνυμά τους για την πανδημία και τον κορωνωϊό και τις συμβουλές προς όλους για να μείνουμε όλοι ασφαλείς απέναντι σ’ αυτή την δοκιμάσία.

(Για τους χρήστες κινητών το βίντεο είναι διαθέσιμο στον σύνδεσμο https://youtu.be/x6JaOA28Xs0)

Τα παιδιά με ένα βίντεο κλιπ, που έντυσαν με τους στίχους και τη  μουσίκή από το τραγούδι τους «Άτιμε Κορονοϊέ», σε μοντάζ της Ανθής Μαρίνου και πλάνα του Γιάννη Μακαρούνα, συμβουελύουν μικρούς και μεγάλους να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας, ενώ στέλνουν και ένα αισιόδοξο μήνυμα πως θα ξεπεραστεί και αυτή η κρίση, καθώς το τραγούδι τους καταλήγει με την φράση «μένουμε ασφαλείς, μένουμε αισιόδοξοι».

Με την φροντίδα της δασκάλας της τάξης Σταυρούλας Πολιά και της διευθύντριας του σχολείου Σεβασμίας Αικατερίνης Κουτσουράη, σε μουσική επιμέλια του δασκάλου μουσικής Παναγιώτη Μάνδηλα, κατάφεραν να δώσουν με έναν προτότυπο τρόπο και την παιδική τους δροσιά, μια άλλη διάσταση στην πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει όλη η ανθρωπότητα.

(Βίντεο με τις δηλώσεις των εκπαιδευτικών για το βίντεο κλιπ στην Εύη Κουκιαϊνη, στον σύνδεσμο: https://youtu.be/uk4rLbJixx8)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ