Μητρώο Πολιτικών Στελεχών ΝΔ: “Εμβολιασμός: Το όπλο μας κατά του Covid-19”

0
63

Την Δευτέρα 18/01/21 το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της Ν.Δ, στο Νότιο Αιγαίο πραγματοποίησε ειδική ψηφιακή εκδήλωση από κοινού με το Μητρώου Πολιτικών Στελεχών των Ιονίων Νήσων με θέμα: “ Εμβολιασμός: Το όπλο μας κατά του Covid-19 ”.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ως ομιλητές και απάντησαν σε ερωτήσεις και απορίες των συμμετεχόντων οι κ.κ. Δρ. Νικήτας Μόσχος – Συντονιστής – Δ/ντής Καρδιολογικής Κλινικής και Αιμοδυναμικού ΓΝΡ, Διδάκτωρ Ε.Κ.Π.Α και μέλος του ΜΠΣ Νοτίου Αιγαίου, Δαμιανός Ασλάνογλου – Διευθηντής Παθολογίας Ε.Σ.Υ, Αλεξία Συνετού – Ειδικευόμενη Ψυχιατρικής, Π.Ν Κολωνίας και Δημήτρης Δημούλιος – Αναπληρωτής Διοικητής Γ.Ν Ληξουρίου

Στην εκδήλωση, που μεταδόθηκε ζωντανά απο το Facebook και συντόνισαν οι κ.κ. Ελένη Μαυρόγαλου και Γεώργιος Κοκκόλης για το Νότιο Αιγαίο και τα Ιόνια Νησιά αντίστοιχα, ευγενικά απήυθηναν χαιρετισμό ο κ. Στέλιος Κονταδάκης, Γραμματέας οργανωτικού και Διευθυντής Γραφείου Προέδρου της Ν.Δ, ο οποίος τόνισε ότι ο Τομέας Πολιτικής Υποστήριξης της Νέας Δημοκρατίας είναι ένα ζωντανός και δραστήριος τομέας με συνεχείς πρωτοβουλίες και δράσεις για την κοινωνία.

Οι επιστήμονες ανέδειξαν τόσο τις βλάβες που προκαλεί στον οργανισμό ο Covid-19, αλλά και τη σπουδαιότητα του εμβολιασμού για τον πληθυσμό και την περαιτέρω ανοσία της αγέλης, η οποία πέραν του ότι θα σώσει ζωές, θα συμβάλλει και καθοριστικά στο να εισέλθει η χώρα σε τροχιά ανάπτυξης.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.