Ράδιο Αρβύλα | Κάλυμνος – Επική ασφαλτόστρωση | Top Επικαιρότητας (18/1/2021)

1
2263

Οι «Ράδιο Αρβύλα» στην εκπομπή τους τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 που προβλήθηκε από την τηλεόραση του ΟΡΕΝ, μεταξύ των video που πρόβαλαν από διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές με το δικό τους σατυρικό τρόπο, επέλεξαν κι ένα δικό μας του kalymnos-news.gr.

Ο συνεργάτης του kalymnos-news.gr Μάμας Χαραμαντάς με το μοναδικό αυθεντικό τρόπο που διαθέτει, περιγράφει εργασίες ασφαλτόστρωσης στην παραλιακή Καλύμνου.

Η περιγραφή με πάθος του Μάμα, άρεσε στους «Ράδιο Αρβύλα» και τους έδωσε τροφή να συνεχίσουν οι ίδιοι το ρεπορτάζ «με περιγραφή ποδοσφαιρικού τύπου» δίνοντας του χιουμοριστικό στυλ.

Το να βρίσκεται ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr μαζί με άλλα μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών, μεταξύ των επιλογών των συντελεστών  μίας σατυρική εκπομπής με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης,  σίγουρα δεν μας χαλάει.

Εκτός τα αρκετά ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr που προβάλλονται από τα δελτία ειδήσεων και από πολλές γνωστές ενημερωτικές  εκπομπές μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας , τώρα και στη σατυρική εκπομπή των  «Ράδιο Αρβύλα»

Και σίγουρα θα έχουμε και συνέχεια με καλύτερα, αλλά και τη δική μας χιουμοριστική απάντηση στους φίλους συντελεστές του «Ράδιο αρβύλα»

Επειδή λόγω πνευματικών δικαιωμάτων δεν μπορεί να αποκοπεί το σχετικό απόσπασμα, παραθέτουμε όλη την εκπομπή. Το ρεπορτάζ για το kalymnos-news.gr ξεκινά στο 33 λεπτό

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ