Από Εύζωνας της Προεδρικής Φρουράς στην πρώτη γραμμή των εμβολιασμών στο Νοσοκομείο Καλύμνου

1
1783

Υπηρέτησε τη στρατιωτική  θητεία στο επίλεκτο σώμα της Προεδρικής Φρουράς ως εύζωνας και σήμερα υπηρετεί ως Φαρμακοποιός στο ΓΝ-ΚΥ Καλύμνου και είναι στην πρώτη γραμμή των εμβολιασμών.

Πρόκειται για το Λευτέρη Γκιννή του Κωνσταντίνου, εγγονού του Καπετάν Παντελή Γκιννή του δημιουργού-εμπνευστή της παγκόσμιας  επιτυχίας «Ντιρλαντά» που τραγουδήθηκε σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Ο Λευτέρης γεννημένος το 1990, μετά την αποφοίτηση του από το Νικηφόρειο Λύκειο σπούδασε Φαρμακευτική. Επίσης έχει πάρει πτυχίο καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής και είναι Ιεροψάλτης,

Τη στρατιωτική του θητεία την υπηρέτησε στο επίλεκτο σώμα της Προεδρικής Φρουράς ως εύζωνας την περίοδο 2018-2019 ,ενώ  εκτελούσε τα καθήκοντα του αρχιεκπαιδευτή.

Αμέσως με την εκπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας το 2019 διορίστηκε ως φαρμακοποιός σε θέση επικουρικού και ανέλαβε την ευθύνη του Φαρμακείου  Νοσοκομείο Καλύμνου.

Είναι ο μοναδικός Φαρμακοποιός στο Νοσοκομείο με 30 εφημερίες το μήνα και 24 ώρες το 24ωρο σε ετοιμότητα, έχοντας βοηθούς τον διοικητικό υπάλληλο Μιχάλη Μουσελλή και την βοηθό φαρμακοποιό  Πασχαλίνα Κελπερη

Αυτή την περίοδο ο Λευτέρης Γκιννής είναι στην πρώτη γραμμή των εμβολιασμών covid-19 και προσφέρει τις Υπηρεσίες του στο Εμβολιαστικό Κέντρο που στελεχώνουν η νοσηλεύτρια Βαλαντούλα Βαβλά, ο νοσηλευτής Αντώνης Χειλάς, η επισκέπτρια Υγείας Πόπη Χατζηδάκη, ο επισκέπτης υγείας Σωτήρης Βαγιανός

Το εμβολιαστικό κέντρο στηρίζουν ιατρικά ο Πνευμονολόγος  Αθανάσιος  Λάμπου, ο Αναισθησιολόγος Δημήτρης Σαουλίδης και εθελοντικά ο χειρούργος ιατρός Παντελής Κλωνάρης

Η συμβολή του Λευτέρη Γκιννή ως φαρμακοποιού  σε αυτό τον σημαντικό τομέα των εμβολιασμών που ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη είναι καθοριστική.

Ο Λευτέρης έχει την ευθύνη συντονισμού, παραλαβής ,διατήρησης και  διάθεσης των εμβολίων με ασφάλεια για χρήση στο εμβολιαστικό κέντρο και την ηλεκτρονική ενημέρωση του συστήματος.

Με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα, σοβαρότητα, όρεξη, ακούραστα σε συνδυασμό με τη λεβεντιά που το διακρίνει ο Λευτέρης Γκιννής επιτελεί το έργο που έχει αναλάβει κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Βέβαια δεν θα  πρέπει να παραλείψουμε  την ενασχόληση του στο Νοσοκομείο λόγω της ειδικότητας του με χημειοθεραπείες. Σε συνεργασία με την υπεύθυνη ιατρό Αναστασία Κατσοτούρχη και τη νοσηλεύτρια Σεβαστή Χριστοδούλου υποστηρίζουν ασθενείς παρέχοντας τους τη βέλτιστη φροντίδα κοντά στον τόπο κατοικίας τους

Αρκετά είναι τα μηνύματα που έχουμε λάβει από αναγνώστες μας που θέλουν να ευχαριστήσουν τον Λευτέρη Γκιννή για την υποστήριξη που λαμβάνουν τόσο από επιστημονικής όσο και από ανθρώπινης πλευράς στα πλαίσια των χημειοθεραπειών που υποβάλλονται.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κανει 39 εφημερείες ο φαρμακοποιός … Μας δουλεύετε… Τι να πουν ιατροί που κάνουν πραγματικά 30 εφημερείες το μήνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ