Ε. Μαυρόγαλου: Ψηφιακή Εκδήλωση για τον εμβολιασμό

0
484
Την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών Νοτίου Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας και το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών Ιονίων Νήσων διοργανώνουν ενημερωτική ψηφιακή εκδήλωση με θέμα: «Ο εμβολιασμός – Το όπλο μας κατά του Covid-19», με τη συμμετοχή επιστημόνων.
Ομιλητές της Εκδήλωσης θα είναι οι κ.κ. Νικήτας Μόσχος, Διδάκτωρ ΕΚΠΑ, Συντονιστής Δ/ντης Καρδιολογικής Κλινικής – Αιμοδυναμικού ΓΝΡ, Μέλος ΜΠΣ Νοτίου Αιγαίου, Δαμιανός Ασλάνογλου, Δ/ντης Παθολογίας ΕΣΥ, Αλεξία Συνετού, Ειδικευόμενη Ψυχιατρικής – Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Κολωνίας, Δημούλιος Δημήτρης, Αναπληρωτής Διοικητής ΓΝ Ληξουρίου, Msc Health Management.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι κ.κ. Ρεβέκκα Πιτσίκα, Επικεφαλής του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της ΝΔ και Στέλιος Κονταδάκης, Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ και Δ/ντης Γραφείου του Προέδρου της ΝΔ, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσουν η Ελένη Μαυρόγαλου, Γεν. Συντονίστρια του ΜΠΣ Νοτίου Αιγαίου και ο Γιώργος Κοκκόλης, Γεν. Συντονιστής του ΜΠΣ Ιονίων Νήσων.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση στη Σελίδα του ΜΠΣ Νοτίου Αιγαίου στο FB Μητρώο Πολιτικών Στελεχών Ν.Δ. Νοτίου Αιγαίου
Με εκτίμηση,
Ελένη Δ. Μαυρόγαλου
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.