Κλείνει λόγω κρούσματος κορωνοϊού σε μαθητή το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πόλεως Καλύμνου και οι αρμόδιοι ακόμα … να απαντήσουν

0
8493

Απόλυτη δικαίωση Διακομιχάλη,  αλλά και του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς άρχισαν τα «παρατράγουδα» με το άνοιγμα των σχολείων στην Κάλυμνο, αφού εξαιτίας κρούσματος κλείνει το 2ο Δημοτικό Σχολείο της Πόθιας  μέχρι τις 24 Ιανουαρίου και επιβεβαιώθηκε δυστυχώς η ανησυχία  του συνόλου της κοινωνίας, για την απόφαση να ανοίξουν τα σχολεία στο νησί,  ενώ καμιά απάντηση δεν δόθηκε στο αίτημα του Δ.Σ. από τους αρμόδιους μέχρι σήμερα.

Ένα θετικό κρούσμα ανάμεσα στους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου πόλεως Καλύμνου, διαγνώσθηκε σήμερα και αμέσως σήμανε συναγερμός, με τις τοπικές αρχές και τους αρμόδιους της εκπαίδευσης να οδηγούνται στο κλείσιμο της σχολικής μονάδας.

Όλα αυτά τα ανέδειξε ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης σε σημερινή του παρέμβαση στην εκπομπή του ΜΕΓΚΑ «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο οποίος διατύπωσε σε όλους τους τόνους την επιμονή του όλες αυτές τις ημέρες, για την απόφαση να μην ανοίξουν τα σχολεία στο νησί (το βίντεο με το απόσπασμα από την εκπομπή στον σύνδεσμο: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA»). 

Ο κίνδυνος να προκληθεί εκ νέου διασπορά του κορωνοϊού στο νησί είναι μεγάλος, με τα κρούσματα σήμερα να είναι 6 στον αριθμό  και δικαιώνεται ο Δήμαρχος που επέμενε όλο αυτό το διάστημα αλλά και το Δ.Σ. που είχαν αποφασίσει να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και προσχολικής εκπαίδευσης στο νησί, καθόσον βρίσκονταν ακόμα η Κάλυμνος σε κατάσταση «σκληρού lockdown», αλλά δυστυχώς οι αρμόδιοι … απλώς εκώφευσαν!

πηγή: palmostiskalymnou.blogspot.com

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.