Έστειλαν μηνύματα σε ηλικιωμένους της Ρόδου να εμβολιαστούν στα Νοσοκομεία Κω και Λέρου!

7
4812

Κάθε αρχή και δύσκολη όπως φαίνεται σε ότι αφορά τον προγραμματισμό των ραντεβού μέσω της ειδικής πλατφόρμας, για τον εμβολιασμό των ηλικιωμένων της περιοχής μας.

Η «Ροδιακή» από νωρίς το πρωί δέχθηκε δεκάδες τηλέφωνα από συγγενείς ηλικιωμένων από το νησί της Ρόδου, οι οποίοι έλαβαν μήνυμα να σπεύσουν να εμβολιαστούν στο νοσοκομείο της Κω ή της Λέρου αντίστοιχα!

Τα μηνύματα αυτά στάλθηκαν από λάθος, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, από το αυτοματοποιημένο σύστημα, το οποίο «βλέπει» το νομό Δωδεκανήσου ως ενιαίο.

Ήδη υπήρξε επικοινωνία των αρμοδίων της Ρόδου με τα αρμόδια κέντρα της Β’ ΔΥΠΕ και του Υπουργείου για να διορθωθεί άμεσα το λάθος.

 

 

πηγή: rodiaki.gr/

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναι για την Αθήνα μια από τα ίδια. Ευτυχώς μπορεί κάποιος να μπει και να αλλάξει το ραντεβού του σε κάτι καλύτερο. Θα υπάρξει μια καθυστέρηση λίγων ημερών αλλά θα γίνει το εμβόλιο εκεί που πρέπει. Προφανώς γέμισαν γρήγορα οι θέσεις της Ρόδου και επειδή στην Κω υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις, πρότειναν στους Ροδίτες να έρθουν στην Κω αν βιάζονται. Αν αλλάξουν το ραντεβού και περιμένουν λιγάκι θα εμβολιαστούν στην Ρόδο.

  2. ΚΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΩ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

  3. …σε μένα έστειλαν μήνυμα στο κινητό να κάνω το εμβόλιο σε νοσοκομείο που βρίσκεται στα νησιά Φερόε (National Hospital of the Faroe Islands). 😂😂😂

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ