Ευχάριστη είδηση για το Νοσοκομείο της Κω η ορκωμοσία σε μόνιμη θέση της Χειρουργού – Ορθοπεδικού Νατάσας Κομίνη

11
9355

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ευχάριστη είδηση για το Νοσοκομείο της Κω η ορκωμοσία σε μόνιμη θέση της γνωστής και αγαπητής Χειρουργού – Ορθοπεδικού κ. Νατάσας Κομίνη, σήμερα το πρωί στο γραφείο του Διοικητού του ΓΝ-ΚΥ Κω, κ. Σταμάτη Βασιλειάδη.

Η κ. Νατάσα Κομίνη υπηρετεί στο Νοσοκομείο Κω από το 1996 αρχικά ως ειδικευόμενη χειρουργός και από το 2008 ως επικουρική Επιμελήτρια Β’.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης η Εκπρόσωπος των Ιατρών στο ΔΣ Συντονίστρια Διευθύντρια κ. Έλλη Καρανίκα, εκπρόσωποι τομέων και τμημάτων, ενώ την συνεχάρησαν θερμά όλοι οι συνάδελφοί της ιατροί καθώς και το λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου.

Να της ευχηθούμε κάθε επιτυχία στη νέα της θέση, υγεία και δύναμη!

 

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια κυρία Νατάσα Κομίνη, είσαστε μια εξαίρετη ιατρός και άνθρωπος. Σας ευχόμαστε ολόψυχα να είσαστε πάντα υγιέστατη και να προσφέρετε τις πολύτιμες υπηρεσίες ως χειρουργός σε όλους εμάς.

  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΟΜΙΝΗ!!! ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ «ΨΗΛΗ» ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ!!!

  3. Συγχαρητήρια μετά από τόσα χρόνια,το αξίζατε και με το παραπάνω.Σας εύχομαι υγεία και δύναμη να συνεχίσετε το έργο σας..

  4. Συγχαρητήρια για την Κα Κομινη αλλά μήπως πρέπει να γίνει κάτι να μην φύγει η Ακτινολογος Κα Έλενα;

  5. Συγχαρητήρια για την κα Κομίνη είναι δυναμική και άξια εύχομαι το ίδιο και στους υπόλοιπους συναδέρφους της εξίσου άξιοι!!!

  6. Πολλά συγχαρητήρια Κυρία Κομίνη,είσαστε ένας εξαίρετος άνθρωπος και πολύ καλός ιατρός με πολλά χρόνια προσφοράς στο νησί και το αξίζατε!!!

  7. Συγχαρητήρια κυρία Κομίνη άξια
    το 2018 έτυχε με ένα μικρό ατύχημα να ειμαι ασθενείς της σε ένα ταξίδι στην Κω από Αυστραλία
    Όχι μόνο εξαιρετική επιστήμον αλλά και άνθρωπος Συγχαρητήρια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ