Ρόδος: Αγοράκι ήταν το πρώτο μωρό που γεννήθηκε το 2021, με γονείς από την Κω

3
11278

Ένα υγιέστατο αγοράκι, που γεννήθηκε στην ιδιωτική κλινική EUROMEDICA ήταν το πλέον χαρμόσυνο και ελπιδοφόρο γεγονός με την έλευση του νέου έτους για την περιοχή της Ρόδου.

Το αγοράκι που χαίρει άκρας υγείας, γεννήθηκε στις 10:12 το πρωί της πρωτοχρονιάς, κάνοντας έτσι πανευτυχείς τους γονείς και τους συγγενείς της οικογένειας. Ζύγιζε 2.570 κιλά και ήρθε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό. Ο τοκετός έγινε από τον μαιευτήρα Ειρήνη Αγγελίδου. Γονείς του πρώτου παιδιού, που είναι το πρώτο τους, είναι η κ. Ευαγγελία Χατζησεβαστού και ο Μιλτιάδης Ζωίδης από την Κω.

Αγοράκι ήταν το πρώτο μωρό που γεννήθηκε το 2021 στο νησί της Ρόδου και συγκεκριμένα στην κλινική Euromedica. Ήρθε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό και ζύγιζε 2.5 κιλά. Στη φωτογραφία οι γονείς, το νεογέννητο και η γιατρός

Αγοράκι ήταν το πρώτο μωρό που γεννήθηκε το 2021 στο νησί της Ρόδου και συγκεκριμένα στην κλινική Euromedica. Ήρθε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό και ζύγιζε 2.5 κιλά. Στη φωτογραφία οι γονείς, το νεογέννητο και η γιατρός

Οι πρώτες κλήσεις στο «100»
Από τα πρώτα συμβάντα που κατέγραψαν οι αρμόδιες υπηρεσίες για το νέο έτος ήταν επίσης,  ένας συναγερμός που ήχησε σε ιδιωτική επιχείρηση, γεγονός για το οποίο ειδοποιήθηκε η αστυνομία στην πόλη της Ρόδου. Το περιστατικό σημειώθηκε 20 λεπτά μετά την πρωτοχρονιά και από τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο λίγη ώρα αργότερα,  διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε διάρρηξη ούτε και κάποιο άλλο πρόβλημα.

Σε ότι αφορά τις αστυνομικές αρχές, στο νησί της Καλύμνου επίσης, ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την Πρωτοχρονιά, ένας ισχυρός κρότος ταρακούνησε μια ολόκληρη γειτονιά στο νησί. Πιθανότατα επρόκειτο περί κροτίδων ή δυναμίτη. Πολίτες ενημέρωσαν το αστυνομικό τμήμα,  άνδρες του οποίου επιτόπου διενεργώντας σχετικό έλεγχο. Δεν διαπιστώθηκαν ζημιές,  αλλά δεν εντοπίστηκε και ο υπαίτιος. Εκτιμάται ότι έγινε λόγω εθίμου της πρωτοχρονιάς.
Το πρώτο τροχαίο ατύχημα για το 2021  ήταν ευτυχώς υλικών ζημιών. Σημειώθηκε το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στην πόλη της Ρόδου και συγκεκριμένα κοντά στο εμπορικό λιμάνι. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την εταιρίας Οδικής βοήθειας των αδελφών ΣΙΕΧ ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με δύο σταθμευμένα οχήματα προκαλώντας έτσι υλικές ζημιές.

Κλήθηκε Πυροσβεστική για να κόψει βραχιόλι από χέρι γυναίκας
Ένα σπάνιο συμβάν ήταν το πρώτο που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου για το νέο έτος. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ρ»,  οι πυροσβέστες έλαβαν κλήση χθες το μεσημέρι, 2 Ιανουαρίου να μεταβούν στο νοσοκομείο της Ρόδου προκειμένου σε συνεργασία με τους γιατρούς, να αφαιρέσουν από χέρι γυναίκας που είχε υποστεί κάκωση (και είχε πρηστεί) ένα βραχιόλι που φορούσε! Το περιστατικό ολοκληρώθηκε με επιτυχία, καθώς τα έμπειρα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου σε συνεργασία με τους έμπειρους γιατρούς του νοσοκομείου μας, κατάφεραν ν’ αφαιρέσουν γρήγορα και με ασφάλεια το συγκεκριμένο βραχιόλι από το χέρι της γυναίκας.
Τέλος, το πρώτο περιστατικό μεταφοράς για το ΕΚΑΒ Ρόδου,  έγινε  λίγο μετά τις 12 στο νοσοκομείο της Ρόδου. Αφορούσε ένα νεαρό που αντιμετώπισε παθολογικό πρόβλημα και μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου της Ρόδου.

Το πρώτο τροχαίο ατύχημα στο νησί της Ρόδου για το 2021 έγινε στην πόλη της Ρόδου. Ήταν ευτυχώς υλικών ζημιών.

Το πρώτο τροχαίο ατύχημα στο νησί της Ρόδου για το 2021 έγινε στην πόλη της Ρόδου. Ήταν ευτυχώς υλικών ζημιών.

πηγή: https://www.rodiaki.gr/article/450212/ta-podarika-ths-neas-xronias-sta-nhsia-mas

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ