Ανησυχητική η διασπορά του covid-19 καθώς ξεπερνούν τα 20 τα θετικά κρούσματα στην Κάλυμνο

10
11642

Άλλα 4 θετικά κρούσματα προστέθηκαν σήμερα στον κατάλογο των διαγνώσεων που αφορούν τις ιχνηλατήσεις για το εορταστικό τριήμερο των Χριστουγέννων, με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται μέχρι στιγμής στα 20, ενώ εκφράζονται ανησυχίες πως θα αυξηθεί, αφού αναμένονται απαντήσεις και από ιδιωτικά εργαστήρια.

«Καυτό» τριήμερο για την Κάλυμνο σε σχέση με την διασπορά του ιού, αφού άλλοι 4 διαγνώσθηκαν σήμερα θετικοί στον covid-19, από την εορτασμό των Χριστουγέννων, ενώ αναμένεται η απάντηση για άλλη μια περίπτωση, καθώς αυτό το διάστημα παρατηρήθηκε «χαλαρή» επιτήρηση ενώ δεν τηρήθηκαν σε πολλές περιπτώσεις τα μέτρα στις «κοινωνικές συγκεντρώσεις», αφού τα όρια των ατόμων ξεπέρασαν κατά πολύ τα προβλεπόμενα και παρατηρήθηκε δυστυχώς «κοσμοσυρροή», ιδιαίτερα σε τόπους λατρείας, όπου ο συνωστισμός σε αρκετές ενορίες ήταν ανησυχητικά υπερβολικός.

Χθες πραγματοποιήθηκε έκτακτη  σύσκεψη των εμπλεκομένων φορέων (Δήμαρχος, Έπαρχος, Αστυνομία, Λιμενικό κλπ) μετά την εξέλιξη των τελευταίων ημερών σε σχέση με την διασπορά του ιού, ώστε να αντιμετωπισθεί η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί και αποφασίστηκε η εντατικοποίηση των μέτρων και των ελέγχων, για τον περιορισμό του φαινομένου, τα οποία φάνηκαν ήδη από σήμερα να εφαρμόζονται.

πηγή: https://palmostiskalymnou.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σταματήστε επιτέλους εκεί στην Κάλυμνο να μαζεύεστε είκοσι- είκοσι και να παίζετε… Pro

    • ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Ψιτ. ΤΟ ΒΛΑΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΛΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΝΕΡΑ.

  2. ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΩ
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗ!!!!!!!!!!!!!

  3. Είμαι και εγώ ένας από τους επαγγελματίες που πηγαινοέρχομαι στην καλυμνο πολύ συχνά και περνάω κάθε φορά από έλεγχο της αστυνομίας για την προσκόμιση του εγγράφου εργασίας μου. Να σημειωθεί λοιπόν πως ενώ οοολοι μέσα στο πλοίο οι επαγγελματίες είναι με μάσκα και αποστάσεις… στην Καλυμνο είναι σχεδόν ο ένας πάνω στον άλλον αγκαλιάζονται φιλιούνται κτλ και μάσκα φοράνε 1/5 . Οποτε τα νούμερα θα ανέβουν αρκετά μιας και ξεκίνησαν και εκεί τα τεστ για COVID-19

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ