1.000 Rapid Test από την Περιφέρεια στο Νοσοκομείο Κω παρέδωσε ο Έπαρχος Γ. Καμπανής – Ματαίωση ανταλλαγής ευχών στο Επαρχείο

0
1128

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Δεδομένης της έντασης και της έκτασης της διασποράς της πανδημίας σε όλη την επικράτεια, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνδράμει στην προσπάθεια να αποτραπεί η εξάπλωση των κρουσμάτων στην περιοχή μας.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Έπαρχος Κω-Νισύρου, εκ μέρους του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κου Χατζημάρκου Γεώργιου, παρέδωσε σήμερα 1.000 Rapid Test στον Διοικητή του Γ.Ν. – Κ.Υ. Κω κ. Βασιλειάδη Σταμάτη, συμμετέχοντας ενεργά και στηρίζοντας το νοσοκομείο μας με υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΕΥΧΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ

 

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι η τήρηση των μέτρων προφύλαξης για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού στο νησί μας, υπαγορεύει την ματαίωση των εθιμοτυπικών επισκέψεων και ανταλλαγών  ευχών δια ζώσης για την εορταστική περίοδο στο Διοικητήριο.

Μολαταύτα, προσπαθώντας να τηρήσουμε την αισιοδοξία μας, και στο πνεύμα των Χριστουγέννων, ο Έπαρχος Κω-Νισύρου και οι εργαζόμενοι, ευχόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας χαρούμενες γιορτές με υγεία, ελπίδα και την προσδοκία ότι θα υπερνικήσουμε σύντομα όλες τις αντιξοότητες, με πρωταρχικό μέλημά μας την αγάπη για τον άνθρωπο και την προσφορά.

 

Χρόνια Πολλά!

 

Ο Έπαρχος Κω-Νισύρου

 

Καμπανής Ιωάννης

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ