Σήμανση του επαρχιακού οδικού δικτύου Κω από την Περιφέρεια | Υπεγράφη η εργολαβική σύμβαση με τον ανάδοχο

4
832

Σήμανση του επαρχιακού οδικού δικτύου Κω από την Περιφέρεια

 

                                          Υπεγράφη η εργολαβική σύμβαση με τον ανάδοχο

Στο πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος έργων βελτίωσης της ασφάλειας του οδικού δικτύου που υλοποιεί η Περιφερειακή Αρχή,  ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, μετά και την ολοκλήρωση του σχετικού διαγωνισμού, υπέγραψε εργολαβική σύμβαση με τον ανάδοχο, για την εκτέλεση του έργου “Σήμανση επαρχιακού οδικού δικτύου Κω – Κεφάλου και Κω – Αγίου Φωκά , νήσου Κω”  ύψους 128.248,54 ευρώ

Ειδικότερα, το έργο αφορά στην οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση όλων των κατηγοριών, κατά μήκος του κύριου οδικού άξονα της Επαρχιακής Οδού Κω – Κεφάλου και Κω – Αγίου Φωκά, καθώς και εκείνη των συμβαλλουσών με αυτή οδών, στο μήκος που επηρεάζεται από την ύπαρξη του κυρίου άξονα. Επιπλέον προβλέπεται η τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και η διαγράμμιση των κυκλικών κυκλοφοριακών κόμβων και των συμβαλλουσών οδών. Επιπλέον, προβλέπεται η αποξήλωση της υφιστάμενης πεπαλαιωμένης σήμανσης.

Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι έξι (6) μήνες από την υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης.

 

Φορέας κατασκευής  είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της ΠΝΑΙ και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Τεχνικού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 

Περιλαμβάνεται  στον συνολικό προγραμματισμό της Περιφερειακής Αρχής, για παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο των νησιών, σε τμήματα που πρέπει να βελτιωθούν,  με σκοπό  την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας.

 

Το Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επι τελους!!! Μετα απο χρονια αρχισε να κουνιεται και η περιφερεια. Βρε παιδια να κανουμε αγιασμο!!! Βεβαια εχει πολλα να κανει. Οπως ας πουμε η διορθωση εκει στου σκλαβενιτη. Ας κανει επιτελους εναν διαγωνισμο να γινει μελετη για την αποχετευση των ομβριων !!! Και τον καθαρισμο των δρομων και των ρεματων να δει. Ας μην τα περιμενει απο το δημο. Η να δοσει λεφτα στο δημο να τα αναλαβει. Απλα πραγματα. Ας βαλουν επι τελους ενα χερακι ολοι να παει η κως μπροστα!!!

  2. Με τον παραλιακό δρόμο της λάμπης, από τον φάρο και πέρα, που τον έχει φάει η θάλασσα, θα ενδιαφερθεί επιτέλους η Περιφέρεια?

  3. Τι θα κανεις επαρχε στου σκλαβενιτη; ειναι αληθεια οτι ο περιφεριαρχης δεν γνωριζε το προβλημα και τωρα που το εμαθε προχωραει μελετη; νομιζω πρεπει να βγεις και να απαντησεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.