Παραβάσεις και πρόστιμα στην περιοχή μας για μη χρήση μάσκας και άσκοπη κίνηση

3
7380

Περισσότεροι από 1.700 έλεγχοι διενεργήθηκαν το προηγούμενο διήμερο στο Νότιο Αιγαίο και βεβαιώθηκαν 49 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και περιορισμό κίνησης.

Πιο συγκεκριμένα, προχθές Παρασκευή 27 Νοεμβρίου διενεργήθηκαν 953 έλεγχοι κατά τους οποίους εντοπίστηκαν δύο άτομα (ένα στις Κυκλάδες και ένα στο νότιο συγκρότημα της Δωδεκανήσου) να μην φορούν μάσκες και 23 να κινούνται άσκοπα, εκ των οποίων οι 13 στην περιοχή ευθύνης της Β΄ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, 9 στην Α’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου και ένας στις Κυκλάδες.

Αλλά και μία ημέρα νωρίτερα, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, διενεργήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της αστυνομίας 763 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν έξι παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, εκ των οποίων 3 στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου, δύο στη Β’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου και μία στις Κυκλάδες, καθώς και 18 για περιορισμό κίνησης (10 στη Β’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου, 6 στις Κυκλάδες και δύο στην Α’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου).

Σε όλες τις περιπτώσεις οι παραβάτες κλήθηκαν να πληρώσουν το αντίστοιχο χρηματικό πρόστιμο των 300 ευρώ. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την προστασία της δημόσιας υγείας.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στην Ελληνική Αστυνομία αλλά θα ήθελα να είναι λίγο ποίο εντατικούς ελέγχους στα μαγαζιά

  2. Γίνονται έλεγχοι τήρησης των μέτρων στην Κω;;;;;!!!! 😂😂😂😂😂😂

    Πού;

    Πότε;

    Εμένα γιατί δε μου έστειλαν πρόσκληση για αυτό το…happening;;;!!!

  3. Δεξιά έχουμε εσένα αριστερά έναν αρουραίο και θέλουμε να μετρήσουμε το IQ σας… Σε κερδίζει ο αρουραίος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ