Τα πρόστιμα που μοίρασε η αστυνομία στην περιοχή μας για μη χρήση μάσκας και άσκοπες μετακινήσεις

0
4564

Αυξημένος αριθμός προστίμων βεβαιώθηκε το τριήμερο 6-8 Νοεμβρίου στην περιοχή μας τόσο για μη χρήση μάσκας όσο και για άσκοπες μετακινήσεις!

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της αστυνομίας, από τους ελέγχους που διενεργήθηκαν βεβαιώθηκαν συνολικά 27 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις στο Νότιο Αιγαίο καθώς και 50 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας.

Πιο αναλυτικά, προχθές Κυριακή, από τις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες πραγματοποιήθηκαν συνολικά 610 έλεγχοι κατά τους οποίους βεβαιώθηκαν δύο παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης στην περιοχή ευθύνη της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, 3 παραβάσεις στην περιοχή ευθύνη της Β’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου και 12 παραβάσεις στις Κυκλάδες. Επίσης βεβαιώθηκαν 2 παραβάσεις στην  Α΄ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου για μη χρήση μάσκας, 3 στην Β’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου και 3 στις Κυκλάδες.

Αλλά και το Σάββατο εντοπίστηκαν στο Νότιο Αιγαίο 11 άτομα να κινούνται άσκοπα, και 10 να μην κάνουν χρήση μάσκας, ενώ την Παρασκευή (6 Νοεμβρίου) βεβαιώθηκαν 32 παραβάσεις σε άτομα που δεν φορούσαν τη μάσκα τους!

Αξίζει να σημειωθεί πως από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, το πρόστιμο τόσο για τον περιορισμό της μετακίνησης όσο και για μη χρήση μάσκας έχει αυξηθεί στο ποσό των 300 ευρώ, από 150 ευρώ που ήταν έως και την Παρασκευή (6 Νοεμβρίου).

Επίσης την Παρασκευή  6 Νοεμβρίου και το Σάββατο 7 Νοεμβρίου επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας για υπεράριθμους πελάτες σε δύο καταστήματα στο Νότιο Αιγαίο (ένα την κάθε ημέρα), ενώ και ένα τρίτο διαπιστώθηκε (στις 6 Νοεμβρίου), ότι λειτουργούσε πέραν του επιτρεπόμενου ωραρίου με αποτέλεσμα να επιβληθεί το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο και να ανασταλεί η λειτουργία του.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την προστασία της δημόσιας υγείας.

πηγή: rodiaki.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ