Σημαντικές προσφορές στο Καστελλόριζο με πρωτοβουλία του Βουλευτή Δωδ/σου Ιωάννη Παππά

0
459

Σημαντικές προσφορές στο Καστελλόριζο με πρωτοβουλία του Βουλευτή Δωδ/σου Ιωάννη Παππά.

Σημαντικές προσφορές , με πρωτοβουλία του Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά, έγιναν στο ακριτικό νησί των Δωδεκανήσων.

Πιο συγκεκριμένα μετά από επικοινωνία του κύριου Παππά με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΒΙΑΝΕΞ, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο όμιλος προχώρησε σε σημαντικές δωρεές για την ενίσχυση του Ιατρείου Μεγίστης.

Η μεταξύ τους συνεργασία απέφερε καρπούς, αφού η ΒΙΑΝΕΞ προσέφερε νέα ηλεκτρική γεννήτρια, TRIPLEX μηχάνημα καρδιάς και οδοντιατρικό ακτινολογικό μηχάνημα ενδοστοματικών ακτινογραφιών, αλλά και φαρμακευτικές προμήθειες.

Επίσης, η εταιρεία προσέφερε και υγειονομικό υλικό (μάσκες, αντισηπτικά, οινόπνευμα) για τον καλύτερο εφοδιασμό του ιατρείου στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Επιπρόσθετα, μεγάλη δωρέα έγινε και από επιχειρηματία που δεν επιθυμεί τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του. Η εν λόγω δωρεά έχει σκοπό την ανακαίνιση του Αστυνομικού Τμήματος Μεγίστης καθώς και την αναβάθμιση του χώρου φιλοξενίας των Αστυνομικών που υπηρετούν στο νησί, με τις εργασίες να έχουν ξεκινήσει.

Τέλος, ο κύριος Παππάς σε δηλώσεις του ανέφερε, πως ευχαριστεί τη ΒΙΑΝΕΞ και ιδιαίτερα τον φίλο κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς και τον επιχειρηματία  που δε θέλησε να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του, ενώ τόνισε πως σε τόσο δύσκολες στιγμές για την Πατρίδα, οι ακρίτες του Καστελλόριζου κράτησαν ψηλά την Ελληνική Σημαία έναντι των προκλήσεων της γειτονικής Τουρκίας, προασπίζοντας τα έθιμα, τις παραδόσεις και τα ιδεώδη του Ελληνισμού και γι’ αυτό το λόγο είναι καθήκον όλων να τους στηρίξουμε με κάθε τρόπο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ